Successos

El pertús

Detingut el sospitós d'haver atropellat una policia

La policia francesa ha detingut a prop d'Elna un jove de 27 anys que buscaven des del passat 20 de desembre quan després de protagonitzar una fugida en cotxe per escapolir-se d'un control va envestir i ferir una agent de la PAF (policia de les fronteres) que va haver de ser hospitalitzada.

Segons publica el diari l'Indépendant, el conductor es va saltar un control rutinari al Pertús i la policia el va perseguir fins a Vilallonga dels Monts, on va fer una virolla, va envestir la policia i va poder fugir tot i que els policies el van disparar. A partir de les dades del cotxe fugitiu, la policia es va posar sobre la pista d'un sospitós: un noi que ja havia estat condemnat i que duia el braçalet electrònic, que ja s'havia arrencat feia un temps. Aquesta circumstància explicaria que el jove hagués decidit fugir en trobar-se amb el control de la PAF al Pertús. Diumenge a la tarda, la policia va localitzar el sospitós prop d'Elna, acompanyat d'un home que l'amagava a casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.