Successos

seguretat

Assalten dues gasolineres més, a Platja d'Aro i a Saus

A la Repsol de Platja d'Aro, on van intentar robar dilluns a la matinada, no van aconseguir endur-se la màquina de tabac, però a la de Saus van arrencar-la i se la van emportar tota sencera

El dispositiu especial dels Mossos d'Esquadra per controlar els lladres que s'emporten les màquines de tabac de les gasolineres no ha servit, de moment, ni per detenir-los ni per dissuadir-los. La banda ha tornat a actuar almenys dos cops els darrers tres dies a les comarques gironines. Dilluns a la matinada, van assaltar l'estació de servei Repsol de l'entrada de Platja d'Aro, a la rotonda de l'avinguda Castell d'Aro. Aquest cop, però, com els ha passat en alguna altra ocasió, no van poder endur-se la màquina.

Dimarts a tres quarts de tres de la matinada, van tornar a actuar a l'estació de servei Saus, situada a la carretera de l'Escala a Orriols. Després de forçar la persiana metàl·lica i trencar dos panys, van destrossar la porta de vidre, van agafar la màquina expenedora de tabac que era a tocar de l'entrada i se la van emportar sencera. L'operació la van fer de pressa i sense fer cas a l'alarma, que es dispara en segons i que els amos van instal·lar després de dos assalts anteriors, el 2013. Els primers cops, però, els lladres només van rebentar la màquina i la van buidar de monedes i tabac. Les càmeres de seguretat els van enregistrar, com en la majoria d'estacions de servei afectades. El 30 de gener a la matinada, també van sostreure la màquina de la Repsol de la Pera. I uns dies abans, van arreplegar les d'unes benzineres de Riudarenes i Vilobí i van protagonitzar un intent frustrat a Palol. La llista de gasolineres assaltades des de l'any passat, a més, és llarga: la Repsol de l'N-II a Aiguaviva (11-3-2013); la de la GI-623, a Camallera (12-3-2013); la Repsol de la C-63 a Vidreres (13-3-2013), on hi havia hagut un robatori idèntic tres mesos abans; una gasolinera de Torroella (16-3-2013); la Cepsa de l'N-II a Pontós (19-3-2013); un intent a Brunyola (28-3-2013) i, el dia abans, n'havien assaltat una altra de la Selva. El 31 de març van saquejar la Repsol de la C-35, a Caldes, on a part del tabac es van endur 20.000 euros. La de Saus (2-4-2013); la Repsol de Quart (24-11-2013) i la Galp del quilòmetre 747 de l'N-II, a Borrassà (28-11-2013).

LA XIFRA

18
robatoris
ha comès, com a mínim, en benzineres de la demarcació la banda que sostreu les màquines de tabac.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia