Successos

Colpeja una vianant per robar-li la bossa de mà

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van arrestar dimecres de la setmana passada un jove de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilamaniscle, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència, que hauria comès en només mitja hora de diferència. A quarts d'una del migdia, els agents van tenir coneixement que una dona havia patit una estrebada a la plaça Salvador Dalí de la capital de l'Alt Empordà. La víctima, de 52 anys, caminava pel carrer quan un noi se li va acostar de sobte per darrera. L'acusat va estirar la bossa de mà de la vianant, que va caure a terra i, com a conseqüència del forcejament que van mantenir, va sofrir lesions de caràcter lleu.

Gràcies a la descripció que la denunciant va facilitar als investigadors, una dotació policial va localitzar el sospitós molt a prop de la zona on es va registrar l'assalt. Davant les evidències, els efectius van procedir a la detenció del noi. Una vegada va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, els agents van poder relacionar a l'arrestat amb una altra estrebada que havia tingut lloc uns vint minuts abans en un carrer proper d'on s'havia perpetrat el robatori anterior.

Puntades de peu

En el segon cas, l'imputat va utilitzar el mateix modus operandi, si bé encara va actuar amb més violència contra la víctima. En veure que la seva propietària es resistia a desprendre's de la bossa de mà, l'agressor la va colpejar i li va donar puntades de peu fins que va aconseguir el botí. En cadascun dels dos episodis, la policia va localitzar les pertinences de les afectades i els les va poder retornar. El detingut, a qui li consten antecedents, va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres; on després de comparèixer davant del jutge, es va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia