Absolen dos dels sis condemnats per un assalt violent a una casa de Tordera l'any 2006

L'Audiència de Barcelona ha absolt dos dels sis joves que van ser condemnar per un jutjat d'Arenys per l'assalt violent a una casa de Tordera el 2006. Els sis sospitosos havien estat condemnats a cinc anys de presó.

Els fets van passar el 5 de desembre del 2006. Els homes van sortir amb tres cotxes de Blanes i van anar cap a Tordera. Segons la sentència del jutjat penal número 2 d'Arenys de Mar, Codrut Catalin Bolahan i un altre lladre –que no va ser identificat– van irrompre a l'habitatge. Els altres membres del grup –Cristian Ivanovici, Valeriu Olisevschi i els germans Sergiu, Constantin i George Mihailov– van esperar-se fora, vigilant. Els dos assaltants van amenaçar el propietari, que estava al jardí, i li van donar un fort cop al cap amb la culata d'una pistola de fogueig. Una vegada dins del xalet, van exigir diners a la parella propietària. Al final, van lligar l'home de mans i peus amb una cinta adhesiva i van tancar-lo en una habitació. La dona, també van tancar-la en una altra cambra.

Així que es va saber que tots sis acusats havien estat condemnats, les defenses van presentar recurs a l'Audiència. La nova sentència manté que cal absoldre dos dels condemnats –Constantin i George Mihailov–, perquè no hi ha proves contra ells, i argumenta que el fet que anessin amb els vehicles de Blanes a Tordera no és un motiu suficient per incriminar-los. L'Audiència confirma la condemna de cinc anys imposada als altres quatre implicats. Enric Pérez, l'advocat de Valeriu Olisevschi –un d'aquests condemnats–, va interposar un recurs de nul·litat contra la sentència perquè en el judici no es va deixar parlar un testimoni que exculpava el seu client. L'Audiència va desestimar-lo i ara el lletrat hi recorrerà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.