Successos

Demanen 30 anys per a l'autor del doble crim dels Pallaresos

Dilluns començarà el judici pel presumpte homicidi de la seva dona i del seu cunyat

El fiscal demana 30 anys de presó per al presumpte autor del doble crim dels Pallaresos, Ramón Laso, per dos delictes d'homicidi amb els agreujants de reincidència i parentiu, en el judici que començarà dilluns a l'Audiència de Tarragona, segons va informar ahir el Tribunal Superior de Justícia. El fiscal també demana una ordre d'allunyament, la prohibició de comunicar-se amb la família de les víctimes durant 20 anys i la inhabilitació durant 15 anys. Per la seva banda, l'acusació particular demana 40 anys de presó per dos delictes. La secció segona de l'Audiència Provincial constituirà demà el jurat.

L'escrit del fiscal relata que l'any 2009 l'acusat convivia amb Julia Lamas i que també mantenia una relació amb Mercedes, germana de Julia. Per poder continuar aquesta relació, va decidir posar fi a la vida de Julia i del marit de Mercedes i ocultar els cossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia