Successos

“Jo no els he matat, se'n van anar”

L'acusat del crim dels Pallaresos declara que la seva dona i el seu cunyat estan vius i van fugir “farts” d'infidelitats

Ramon Laso, l'acusat de matar la seva dona i el seu cunyat el 2009 als Pallaresos, va declarar finalment ahir. Laso va negar que fos l'autor del crim i va insistir que se n'havien anat voluntàriament amb l'ajuda “d'una tercera persona”.

“No tenia cap mínim motiu per matar-los”, va assegurar durant la seva declaració a l'Audiència de Tarragona. Segons recollia l'agència ACN, Laso va insistir que les víctimes, de les quals no se sap res des del 27 de març del 2009, no han desaparegut, sinó que van marxar “fartes” de les infidelitats, arran de la relació sentimental que mantenia amb la seva cunyada, Mercedes Lamas. L'acusat va afirmar que va quedar en “estat de xoc” quan el van empresonar, perquè “era innocent i sabia que no els havia passat res”.

Ramon Laso, el darrer a declarar en un judici que va començar el 29 de setembre, es va asseure al banc dels acusats amb un full en blanc i un llapis a les mans, i advertint que mantindria la versió dels fets que ja va explicar a la policia quan el van detenir el 2011, basada en la teoria que la seva dona i el seu cunyat havien fugit junts. Responent a les preguntes del fiscal, Laso va explicar que mantenia una relació amb la seva cunyada, amb qui hauria tingut relacions el dia abans de la desaparició de la seva dona i el seu cunyat, que, segons Laso, sabedors de la notícia, van decidir marxar, tot i que tenien bona relació i eren “amics” malgrat la infidelitat. “No tenia cap motiu per matar-los ni cap mòbil per fer-ho”, va defensar durant el judici, i hi va afegir: “No estan morts ni han desaparegut, van marxar amb l'ajuda d'una amiga de Julia.”

L'acusat, un home amb un perfil psicopàtic segons els pèrits i psicòlegs, ja havia complert condemna als anys vuitanta per haver matat la seva primera dona i el seu fill de sis anys. Ara s'enfronta a una pena de trenta anys de presó per un doble homicidi, tot i que no s'han trobat els cossos de les víctimes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia