Successos

Nou ferits i l'N-II tallada per un xoc entre un cotxe i un minibús a Biure

Els quatre ocupants del turisme, persones grans, i cinc dels vint-i-dos viatgers de l'autobús petit van ser traslladats a l'hospital de Figueres

Nou persones van resultar ferides lleus en un xoc ahir a la tarda a Biure entre un minibús i un cotxe que va obligar a tallar una estona l'N-II en els dos sentits i a donar pas alternatiu durant unes dues hores.

El xoc va passar a dos quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 767 de l'N-II, a l'altura del trencant de Darnius, Maçanet, Costoja i Arles de Tec. Les primeres hipòtesis indiquen que el cotxe, de matrícula francesa i ocupat per dues parelles de gent gran, s'incorporava a l'N-II quan passava el minibús, ocupat pel xofer i 22 passatgers, i van acabar xocant. Els ocupants del cotxe van quedar atrapats sense poder sortir perquè el vehicle va quedar encastat contra la tanca i no es podien obrir les portes. Els bombers van ajudar-los a sortir i tots quatre, que tenien ferides però aparentment lleus, juntament amb cinc dels viatgers del minibús, també amb ferides lleus, van ser traslladats en ambulància fins a l'hospital de Figueres. Els Mossos van mantenir tallada l'N-II en els dos sentits fins a tres quarts de quatre, quan van començar a donar pas alternatiu. Cap a dos quarts de sis, quan ja s'havien retirat els vehicles i s'havia senyalitzat l'escenari, la circulació ja va quedar del tot restablerta. El SEM va mobilitzar un helicòpter fins al lloc de l'accident però no va fer falta la seva intervenció i va tornar a enlairar-se sense emportar-se cap dels ferits.

Accident de moto

D'altra banda, ahir a la tarda una motorista francesa va resultar ferida en un xoc frontal amb un cotxe a la carretera de Cadaqués. L'accident va passar al quilòmetre 13 de la carretera GI-614. La motorista es va fracturar un canell.

LA XIFRA

22
passatgers
viatjaven al minibús que ahir a la tarda va xocar amb un turisme a l'N-II a Biure.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia