Successos

Un detingut per una desaparició a l'estiu

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a Tarragona un home, de nacionalitat espanyola, per la seva presumpta implicació en la desaparició d'una dona l'estiu passat als Pallaresos (Tarragonès). La policia treballa amb la hipòtesi que el detingut podria haver estat el responsable de l'homicidi de la dona, que va ser vista per últim cop el 18 de juny passat als Pallaresos, mentre esperava un bus de retorn a Tarragona. De moment, però, no s'ha localitzat el cos de la víctima.

Segons van confirmar fonts policials, la detenció es va produir després que els agents escorcollessin diferents edificis a Tarragona. Segons va detallar l'ACN, es van fer tres escorcolls, dos en habitatges i un tercer en una immobiliària propietat del detingut. De fet, també segons l'ACN, la hipòtesi amb què treballa la unitat central de persones desaparegudes dels Mossos d'Esquadra és que al darrere del suposat crim hi hauria un mòbil econòmic.

En concret, la desapareguda havia denunciat el detingut per un presumpte delicte d'estafa i la fiscalia demanava per a ell sis anys de presó i el pagament de dos milions d'euros. El cas estava en espera de judici i els investigadors sospiten que l'individu li hauria demanat que es veiessin per arribar a un acord econòmic. La trobada s'hauria produït el mateix dia de la desaparició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia