El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Brunyola

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Núvols alts Clarianes Sol Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 29293232312929
T. mínima (ºC) 12141616181616
Vent 10 km/h SE 10 km/h SE 5 km/h E 10 km/h SE 5 km/h SE 10 km/h SE 5 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures lleugerament més altes

Fins a primera hora del matí i a última hora del dia hi haurà intervals de núvols baixos en punts del litoral, prelitoral i depressió Central. La resta de la jornada, s’imposarà l’ambient assolellat, tot i que a la tarda arribaran núvols alts que deixaran el cel enteranyinat. No s’espera precipitació. Temperatura mínima sense grans canvis o lleugerament més alta. D’altra banda, la màxima serà similar o lleugerament més alta. Ambient calorós per a l’època de l’any. A l’interior superaran els 30 ºC i a la resta la temperatura voltarà entre 24 i 29 ºC. La visibilitat serà bona en general, tot i que fins a primeres hores del matí podrà ser localment regular en punts del litoral i depressió Central. Al principi i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable. Al centre de la jornada s’imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud al litoral i prelitoral, i de component oest a la resta del país.

La mar: marejol a tota la zona marítima catalana.

Demà: El cel romandrà serè en general amb alguns núvols baixos en trams del litoral, prelitoral i també en punts de la depressió Central. No s’espera precipitació. La temperatura, tant mínima com màxima, serà semblant o lleugerament més alta. Ambient càlid.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET