El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Castellgalí

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Plugims Clarianes Clarianes Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 5550001545
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 19202123232323
T. mínima (ºC) 1187891012
Vent 10 km/h S 10 km/h O 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h SO 5 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats forts al matí

S’espera precipitació intensa a qualsevol punt fins a primera hora del matí. Després tendirà a quedar més restringida cap al terç nord i meitat est, amb tendència a minvar cap al migdia. A partir de llavors hi podrà haver ruixats dispersos al Pirineu, al Prepirineu i a la resta del quadrant nord-est. En tot l’episodi s’acumularan quantitats de precipitació entre abundants i molt abundants, si bé podran ser extremament abundants. La cota de neu baixarà de 3.000 a 2.400 metres al migdia i fins a 2.000 metres al final de la jornada. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant.

La mar: De maregassa a forta maror a la Costa Brava i forta maror a la resta.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé de matinada hi haurà intervals de núvols al sud de la Costa Brava i al nord del litoral i al prelitoral central. A partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu. Durant la tarda s’esperen ruixats dispersos al Pirineu, al Prepirineu i a l’interior del quadrant nord-est. La temperatura mínima baixarà moderadament, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET