El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Cornellà de Llobregat

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Clarianes Plugims Plugims Plugims Plugims Ennuvolat
Prob. precip. (%) 1010075808045
Cota de neu (m) 002400000
T. màxima (ºC) 313028292929
T. mínima (ºC) 212018202021
Vent 15 km/h S 15 km/h SE 15 km/h S 15 km/h S 15 km/h S 10 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol al matí i algun ruixat a la tarda

Cel serè arreu fins al migdia. A partir del migdia creixeran núvols d’evolució diürna a zones de muntanya i nuvolades a l’interior del quadrant nord-est. Al final del dia, aquests núvols minvaran, però es formaran núvols baixos a d’altres punts del nord de la depressió Central. A banda, fins a primera hora del matí i de nou al final del dia hi haurà bancs de núvols baixos a les Terres de l’Ebre i a d’altres punts de la meitat sud del litoral i el prelitoral. A la tarda són probables alguns ruixats a l’interior del quadrant nord-est, i no es descarta algun ruixat local al massís del Port. Temperatures semblants o lleugerament més altes.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Durant la matinada augmentarà la nuvolositat pel terç oest. Al llarg del matí la nuvolositat augmentarà d’oest a est i creixeran nuvolades a partir del migdia. A la tarda el cel quedarà molt ennuvolat o cobert al Pirineu, al Prepirineu i al quadrant nord-est, i entre mig i molt ennuvolat a la resta, A partir del migdia, s’esperen ruixats al Pirineu, al Prepirineu, a la meitat est i a la resta del prelitoral. Temperatures entre lleugerament i moderadament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET