El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Miralcamp

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Clarianes Clarianes Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 51500154545
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 29313233333029
T. mínima (ºC) 15171616171718
Vent 10 km/h O 5 km/h O 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 15 km/h SE 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Núvols alts

Cel entre poc i mig ennuvolat per núvols alts, més abundants al matí. A més, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud que persistiran al llarg de la jornada. A banda, durant les hores centrals de la jornada creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i al prelitoral que a la tarda deixaran el cel localment molt ennuvolat. Són probables ruixats aïllats durant la tarda al Pirineu, al Prepirineu i al massís del Port. Temperatura mínima en lleuger descens i màxima en ascens, lleuger en general i localment moderat al terç oest.

La mar: De forta maror a maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims de matinada. A banda, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud. Independentment, creixeran alguns núvols d’evolució diürna al Pirineu, al Prepirineu i al prelitoral. Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta i màxima en ascens, lleuger en general i localment moderat al terç oest.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET