El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tremp

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Núvols alts Ennuvolat Pluja Ennuvolat Pluja Plugims Pluja
Prob. precip. (%) 04510020559565
Cota de neu (m) 01700800900190012001000
T. màxima (ºC) 101181012106
T. mínima (ºC) -120001-1
Vent 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h O 10 km/h O 0 km/h C 10 km/h O 5 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol al matí i més núvols a la tarda

Cel serè o poc ennuvolat en general fins a mig matí, amb estrats baixos en punts del prelitoral sud i al nord i est de la depressió Central. A partir de llavors arribaran núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig ennuvolat en general, puntualment molt al terç nord. Al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert tota la jornada. A partir del migdia nevarà al vessant nord del Pirineu i durant la tarda la precipitació s’estendrà a altres punts del nord de la serralada. Les temperatures seran similars o lleugerament més baixes.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a tota la zona marítima.

Demà: Fins a mig matí, el cel estarà serè o poc ennuvolat. A partir de mig matí, la nuvolositat augmentarà d’oest a est. Al llarg de la tarda, la nuvolositat minvarà ràpidament d’oest a est, i el cel quedarà serè o poc ennuvolat a partir del vespre. Independentment, es mantindrà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu al llarg del dia. A partir del vespre és probable algun ruixat local entre al sud de la Costa Brava i nord del litoral Central. Al Pirineu nevarà feblement tot el dia. Temperatures entre lleugerament i moderadament més altes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET