Franja TV3

Dimecres, 25 novembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
A les portes que EH Bildu doni suport per primera vegada als pressupostos generals de l'Estat, Lídia Heredia entrevista el coordinador general del partit, Arnaldo Otegi. Més tard, es parla amb María Neira, directora de Salut Pública i Medi Ambient de l'Organització Mundial de la Salut, sobre l'estat de la pandèmia arreu del món. També exposa les perspectives davant de l'arribada de les primeres vacunes. A més, en relació amb el Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències Masclistes, passa pel plató del programa Oriol Amorós, secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies, i Laura Pérez, regidora de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona. Se'ls pregunta què està fent l'administració per atendre'n les víctimes, que han augmentat des de l'aparició del coronavirus. Per altra banda, la dificultat per accedir als serveis públics de salut per culpa de la pandèmia ha fet augmentar la filiació a les mútues privades. Es parla d'aquest tema amb els representants de les dues principals mútues que operen a Catalunya i amb Judit Vall, economista especialitzada en l'economia de la salut.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Porros a la llauna
En poques ocasions els porros fan tant acte de presència als plats. Sovint entreguen la seva ànima al brou, o es dilueixen dins d'un sofregit etern, delicat i gustós. Avui es reivindiquen i es tractem com es mereixen: com una verdura amb molta personalitat i bon gust.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
Avui hi ha dinar del trio amb el Marc. La Xesca, per la seva banda, dubta, però el Quim i la Cati li diuen que és important que hi sigui. Més tard, el Marc se sent gelós quan veu el Quim molt més implicat en el futur fill que en la relació que va tenir amb ell. Paral·lelament, l'Eudald és a Porto. Ell i la Gemma intenten gaudir de l'estada, però l'agenda d'ella ho fa difícil. Posteriorment, l'Eudald intenta aconseguir que un company seu, l'Hugo, el cobreixi a Cambridge. Finalment, el Jordi, continua lligant força, però té por d'estar-se enganxant al sexe ràpid.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
Al programa d'avui, el raper Arkano fa rimes amb Isma Juárez tot passejant per Madrid. Joel Díaz, per la seva banda, s'enfronta amb el creador dels polèmics cotxes rusc, en una crispada edició de Díaz de fúria. Més tard, Els Amics de les Arts passen per La televisió és cultura. A més, es pot veure com desallotgen Donald Trump i es fan preguntes incòmodes a l'AsimpTomàtic. Paral·lelament, Pablo Motos rep una visita molt especial a l'hospital i, finalment, la informació més veraç a El Mundo Today.
Altres
Durada: 40'
22.45
Pop up xef
Les Borges Blanques
L'Adrià Viladomat i l'Aida Ferrés competeixen per ser el xef que millor aconsegueixi plasmar les Borges Blanques en un plat. Per fer-ho compten amb dos ajudants d'excepció: la Pili i l'estimada Trini, més coneguda com la Trini de les Borges. Les dues parelles recorren la localitat garriguenca buscant inspiració. Amb ells passegem per la plaça porxada de l'1 d'Octubre, cor de les Borges, i pel seu voltant, on trobem tots els productes de km 0 que es produeixen a les Garrigues: ametlles, fruita dolça, mel i olives arbequines, de les quals s'extreu l'oli amb la DOP Les Garrigues.
Altres
Durada: 70'
23.55
Joc de cartes
Millor restaurant de tradició familiar de Cambrils
Al món de la gastronomia és freqüent trobar estirps de cuiners i cuineres que han seguit la tradició familiar als fogons. Marc Ribas es desplaça fins a Cambrils per trobar el millor restaurant de tradició familiar de la població. Els restaurants a concurs són Denver, Botella i Casa Macarrilla.
Altres
Durada: 85'
01.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
04.00
Rumba a l'estudi
Landry el Rumbero. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lluís Gómez Dotze Contes 4tet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'