Franja TV3

Dilluns, 30 novembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
La crisi migratòria no s'atura i en indrets com les illes Canàries s'hi multipliquen les arribades de persones. Els naufragis amb víctimes mortals tampoc no cessen a la Mediterrània. Quan es compleixen 5 anys de la fundació de l'ONG ProActiva Open Arms, Lídia Heredia entrevista el director i fundador, Òscar Camps. Des del plató, Camps explica fins a quin punt els estralls de la COVID-19 compliquen encara més la seva tasca.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Rotllets d'arròs
Es fa una recepta d'origen vietnamita: rotllets d'arròs.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Eva i la Júlia discuteixen abans que la nena se'n torni cap a Dublín; s'hi vol quedar un altre any i el Santi no hi ajuda, ja que ara es manté massa al marge de tot. Frustrada, l'Eva comparteix neguits amb el Litus. Per la seva banda, la Marta sospita que la Raquel i l'Edu estan embolicats i descuida la feina del Burguer, la qual cosa provoca que el Dani li cridi l'atenció. Paral·lelament, la Joana s'està tornant bastant invasiva amb en Xavi: organitza dinars de parelles, s'apunta als plans del Xavi i la Samantha, i ni tan sols la Paz pot aturar-la.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
El foraster
Olivella
Al bell mig del Parc Natural del Garraf es troba Olivella, un poblet enfilat a la zona més remota i muntanyosa del Garraf, comarca que El Foraster trepitja per primera vegada. El municipi acull l'únic monestir budista de Catalunya, situat al Palau Novella. Guiat per la Isabel, una de les monges budistes del temple, el Quim té l'ocasió de descobrir de primera mà els fonaments filosòfics d'aquesta religió. El foraster també coneix les Lleones d'Olivella, un grup de dones que s'entrenen ben fort en defensa personal, per fer front als perills d'una societat on, malauradament, la violència masclista continua sent una realitat palpable. I mentrestant l'Aida, una jove campiona de para-taekwondo, demostra dia rere dia que, en aquest món, ser diferent no és fàcil i que l'actitud és el que pot marcar la diferència. El Quim gaudeix d'un assaig de la coral del poble, El somriure d'Olivella, liderada amb entusiasme per l'explosiva Donna, i descobreix que a la perruqueria regentada per l'Encarna el tema principal de conversa no és un altre que el sexe.
Altres
Durada: 55'
23.05
El foraster
Santa Pau
Situat al bell mig de la zona volcànica de la Garrotxa i envoltat de volcans mil·lenaris, Santa Pau s'enorgulleix d'oferir al món un producte únic: el fesol de Santa Pau. I el Quim té 48 hores per comprovar, de la mà de la Maria i el Lluís, fins a quin punt la terra és el reflex dels que hi viuen i la treballen. El Josep ensenya el seu peculiar sistema de predicció meteorològica, i amb l'ajuda del Fidel, el Quim ha d'afrontar un repte inesperat a l'ermita de Santa Margarida, construïda al bell mig del cràter del volcà. A més, també desfilen pel programa l'Eddie i la seva flota de segways i el David amb les seves històries de zombis garrotxins. I després d'haver conegut el poble des de terra, el Quim el descobreix des de l'aire, enfilat dalt d'un globus per primera vegada a la seva vida.
Altres
Durada: 60'
00.05
Quan arribin els marcians
Activisme, feines que cremen i Albert Triola
Al programa d'avui destaca l'art al servei de la denúncia d'injustícies, amb l'exposició Activistes per la vida, del fotoperiodista Gervasio Sánchez i amb l'artista peruana Daniela Ortiz. Més tard, el programa parla de l'amor i dels fantasmes que persegueixen els humans al llarg de la seva vida amb Albert Triola, protagonista de l'obra de teatre Smiley, després de l'amor. A més, Begoña Garcia Pla explica què és la síndrome del treballador cremat i quines són les feines en què més es pateix. Finalment, la secció Cap de setmana a la Terra fa un seguit de propostes culturals perquè, si els marcians aterren avui mateix, puguin triar. Aquesta setmana, les propostes són les següents: Monroe-Lamarr, Festival de Cinema i Drets Humans, en línia al web del festival, Festival RREC i l'exposició Fina Miralles. Soc totes les que he sigut.
Altres
Durada: 25'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.00
Rumba a l'estudi
Latino. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Inxa Impro Quintet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'