Franja TV3

Dilluns, 12 abril de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Avui el programa entrevista el fundador de Proactiva Open Arms, Òscar Camps, i s'incorpora a la conversa la periodista Mónica García Prieto, que ha acompanyat l'ONG en els últims rescats. A més, el director de teatre Àlex Rigola parla de l'obra de teatre sobre el 23F que acaba d'estrenar, creada a partir d'un text de Javier Cercas. Més tard, el programa va a l'Audiència de Barcelona per seguir el judici per l'assassinat d'una nena de 13 anys l'any 2018 a Vilanova i la Geltrú. Després es connecta amb Albert Om per comentar la seva agenda i també el seu llibre El dia que vaig marxar. També són al plató del programa Joan B. Culla i Josep Ramoneda i se li pregunta a John Carlin per la mort del príncep Felip d'Edimburg i per les conseqüències del Brexit a Irlanda del Nord.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Llaminera amb salsa tonnata
Hi ha mar i muntanya més enllà de l'Empordà. Els italians fa anys que són apassionats d'un plat de carn amb salsa amb tonyina. Ells en diuen vitello tonnato i el programa parteix d'aquest vitello per fer un rellom de porc amb la salsa de tonyina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Noe comet un error greu a la feina i la Gemma i ella discuteixen fortament. A més, paga els nervis amb l'Èric i el Paco es preocupa per ella. El Miquel, per la seva banda, ha de prendre partit. Mentrestant, el Quim i la Cati surten sols a sopar, ja que necessiten airejar-se. Paral·lelament, la Xesca es queda sola amb la nena i se sent superada. Posteriorment, el Marc, amb tota la bona fe, pren una decisió arriscada. Finalment, l'Eulàlia decideix presentar el Simon a la Sílvia. A la Silvia no li agrada el Simon i ho comenta amb la Gemma, que comparteix les seves sospites.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Crims
Permanyer (I)
Anna Permanyer és una psicòloga i mare de família. La tarda del 27 de setembre de 2004 es dirigeix a fer una breu gestió a l'edifici Talaia, a confluència entre Diagonal i avinguda Sarrià de Barcelona. L'Anna té un pis en lloguer, i la seva inquilina està interessada a llogar-li també la plaça d'aparcament i potser el traster. Un cop entra a l'edifici, l'Anna no en torna a sortir. Anna Permanyer desapareix completament i ningú en sap el motiu. La ciutat sencera es pregunta què s'amaga darrere de la desaparició sobtada d'aquesta mare de família. Sembla que tot ha estat un segrest, però els dies passen i no hi ha cap notícia, fins que una trucada ho canvia tot.
Documentals
Durada: 60'
23.05
Crims
Brito i Picatoste (II)
Els Mossos i la Guàrdia Civil continuen després de la pista dels dos fugitius. Els mitjans comencen a publicar històries sobre la relació que tenen entre ells i l'ascendència, gairebé de líder espiritual, de Brito sobre Picatoste. Quan semblava que la tensió no podia créixer més, passa el que tothom temia que pogués passar: els dos delinqüents es troben amb una parella a Collserola i es desencadena la tragèdia.
Documentals
Durada: 65'
00.10
Quan arribin els marcians
Abús de poder, qui té la veu i Pepe Colubi
L'abús de poder exercit a través de l'assetjament sexual, el monopoli de la veu pública i l'humorista i escriptor Pepe Colubi són els protagonistes d'un nou capítol marcià. Es parla de l'assetjament sexual, que és tot sovint un dels mecanismes mitjançant el qual s'exerceix l'abús de poder. Un exemple públic és el cas de Nevenka Fernández, que va guanyar el primer judici per abús sexual a Espanya contra qui va ser l'alcalde de Ponferrada, Ismael Álvarez, quan ella n'era regidora. A més, l'escriptor Pepe Colubi filosofa amb un marcià sobre com de prescindibles són alguns humans damunt de la capa de la Terra, sobre l'humor i la importància de la música per sobreviure. Finalment, es fan un seguit de propostes culturals.
Altres
Durada: 25'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
Rumba a l'estudi
Latino. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Arnau Giordani. Espai musical.
Altres
Durada: 60'