Franja TV3

Dilluns, 19 abril de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa entrevista a la diputada de la CUP al Congreso, Mireia Vehí. Además, se le pregunta al alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, cómo preparan la llegada de temporeros para evitar brotes de COVID-19 como el del año pasado. Posteriormente, John Carlin comenta lo más destacado del informe norteamericano que evalúa las relaciones internacionales y los conflictos del mundo. Más tarde, se habla con la presidenta de la Asociación de Familias Afectadas por el Síndrome Alcohólico Fetal, Lina Valero, sobre la labor de divulgación y de ayuda que hacen de esta problemática poco conocida. Finalmente, se comenta y contextualiza la actualidad del día con Milagros Pérez Oliva y Ferran Espada y se repasan las fechas clave de la semana con Albert Om.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Amanida dels bons homes
Es fa una amanida amb arrels medievals, plena d'herbes, pomes de muntanya i productes de proximitat, imitant aquells temps en què tots els productes menys el bacallà ho eren.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Anna i el Juli parlen amb naturalitat del trastorn que pateix el jove. D'entrada sembla que la seva relació no se'n veurà afectada, però les coses no són tan senzilles. Paral·lelament, l'Eva li fa veure a l'Andreu que, en el fons, la Pili no vol renunciar a la maternitat. Més tard, l'Andreu li fa una proposició a la seva dona. La Cèlia, per part seva, vol que el Bruno la perdoni i li proposa anar a un hotel, i el Bruno ho accepta a contracor. Mentrestant, la Cristina se n'assabenta i no li fa gens de gràcia. Així mateix, el Ricard convida la Gemma a un concert a l'Auditori, però no ha comprat entrades i s'hi han de colar.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Crims
Permanyer (II)
L'Anna Permanyer és una psicòloga i mare de família. La tarda del 27 de setembre de 2004 es dirigeix a fer una breu gestió a l'edifici Atalaya, a la confluència entre l'avinguda Diagonal i l'avinguda Sarrià de Barcelona. L'Anna té un pis en lloguer, i la seva inquilina està interessada a llogar-li també la plaça d'aparcament i potser el traster. Una vegada entra a l'edifici, l'Anna no en torna a sortir. L'Anna Permanyer desapareix completament i ningú en sap el motiu. La ciutat sencera es pregunta què s'amaga darrere de la desaparició sobtada d'aquesta mare de família. Sembla que tot ha estat un segrest, però els dies passen i no hi ha cap notícia, fins que una trucada ho canvia tot.
Documentals
Durada: 60'
23.05
Crims
La bibliotecària Helena Jubany (I)
El primer capítol del cas comença la matinada de l'1 al 2 de desembre de 2001, a Sabadell, amb una noia de 27 anys morta. És l'Helena Jubany i el seu cos apareix en un pati interior, nu i ple de cremades. Aviat els investigadors descobreixen que l'han drogat amb somnífers i que algú l'ha llançat des del terrat d'un edifici de pisos. Una de les seves millors amigues explica a la policia que la víctima va rebre dues cartes anònimes abans de morir.
Documentals
Durada: 60'
00.05
Quan arribin els marcians
Un Sant Jordi marcià
Aquesta diada de Sant Jordi torna a ser estranya. Hi ha quatre autores que no oblidaran aquest 23 d'abril, ja que hi irrompen havent signat un llibre avalat per algun premi destacat: Anna Gas, Pol Guasch, Irene Pujadas i Laia Viñas. Els marcians, camuflats en un exemplar de L'ala esquerra. Encegador I, han arribat als prestatges de la llibreria La Irreductible, de Lleida, que es va inaugurar en plena pandèmia. A més, Martí Sales presenta Aliment, un diccionari atípic i extraordinari amb 27 entrades d'incomptables gèneres literaris i sabors. Finalment, es fan unes quantes propostes culturals.
Altres
Durada: 25'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.00
Rumba a l'estudi
Arrels de Gràcia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Marc Santo Quartet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'