Franja TV3

Dimecres, 14 abril de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa es pregunta què ha de canviar a les residències, ara que la vacunació hi ha reduït dràsticament els casos de COVID-19. Es debat amb la directora general d'Autonomia Personal i Discapacitat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Aina Plaza; la presidenta de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials, Cinta Pascual, i el president de la Unió de Petites i Mitjanes Residències, Vicente Botella. A més, s'està pendent de la compareixença de Pedro Sánchez al Congrés per saber les mesures per quan decaigui l'estat d'alarma i s'explica què permeten i què no les legislacions catalana i espanyola. Després, el naturalista Toni Llobet mostra una selecció d'imatges de natura, que inclouen el seguiment d'un cau de guineus, un niu de falcons i el trencament de la barra al delta de la Tordera. Finalment, Gemma Ubasart i Antonio Baños comparteixen la taula del programa i s'hi afegeix Mayka Navarro, amb les novetats sobre l'apunyalament d'un jove a Gelida i la incorporació de l'exnúmero dos dels Mossos Ferran López al Barça.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Cargols amb sobrassada
La cuina slow food no significa menjar caragols tot el dia, però si els caragols són de proximitat i s'han aconseguit amb unes condicions justes per al productor i per al medi ambient, llavors sí que es pot considerar cuina slow. Es fan sense pressa i amb sobrassada.
Altres
Durada: 15'
15.50
Com si fos ahir
La Noe organitza un berenar amb els avis per acontentar l'Èric. Mentrestant, el Miquel, desconcertat, necessita entendre quines són les intencions de la seva dona. Més tard, ella li demana que tornin a dormir junts. La Marta, per la seva banda, rep els resultats de l'autòpsia del gat: el van enverinar, i ella té un sospitós claríssim. Finalment, l'Andreu proposa a la Patri que visiti un otorrino que és amic seu, però la noia s'enfada amb ell.
Sèries
Durada: 40'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Nexes
Divertir-se
El verb que centra el programa d'avui és divertir-se. Es plantegen preguntes com ara si els participants són divertits o avorrits, com es diverteixen, si els diverteix el risc, la por, sortir de festa, jugar en equip, el treball i si els fa gràcia quan algú ensopega, entre d'altres.
Altres
Durada: 100'
23.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 105'
01.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 145'
04.00
Rumba a l'estudi
Sant Pau Rhum Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Corrandes son Corrandes. Espai musical.
Altres
Durada: 60'