Franja TV3

Diumenge, 22 novembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 275'
10.35
Signes dels temps
Assumpta Serna
En aquest programa, s'entrevista l'actriu Assumpta Serna sobre la seva vida i la seva llarga trajectòria professional. Segons l'actriu, una de les pel·lícules que més l'ha impactada és Red de libertad, on interpreta el paper de l'Helena Studler, la monja coratge filla de la caritat que va salvar dues mil persones de l'horror nazi. Serna diu que el cinema religiós està desprestigiat i que cal valorar les coses bones que fa l'Església. A més, també és coautora del llibre Entre la espada y la pared, que ofereix claus per comunicar millor el missatge de l'Evangeli a un món cada cop més descregut.
Altres
Durada: 20'
10.55
Concert Estrella Morente
De Carmen Amaya a Estrella Morente
De la mà de la cantaora Estrella Morente, acompanyada de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i sota la direcció de Josep Pons, es presenta l'espectacle De Carmen Amaya a Estrella Morente: una col·lecció de moments entre els quals es troben Las Alegrías, de Gerhard, i Homenaje a Carmen Amaya, de Joan Guinjoan. En aquest espectacle, però, es veu la dansa com a eix central de la proposta, on les obres El sombrero de tres picos i El amor brujo, de Manuel de Falla, completen la vetllada.
Altres
Durada: 75'
12.10
Pop up xef
Palamós
Dos xefs de l'altura de Nil Bono, cap de cuina del restaurant Deliranto, amb una estrella Michelin, i la xef Sara Nicolás, acostumada a competir i guanyar concursos culinaris, surten dels seus restaurants i pugen a les seves respectives furgonetes sense saber quina és la seva destinació. Marc Ribas els informa que es troben a Palamós i que tindran 60 minuts para trobar l'essència de la localitat empordanesa, que va més enllà de la conegudíssima gamba de Palamós, i a la seva llotja no només hi trobaran gambes. Ambdós comptaran amb dos ajudants de luxe. Sara competirà al costat del Tomás, un jove palamosí amb qui establirà una bonica relació. El Nil treballarà amb l'Antoni, un pescador amb qui la relació no serà tan fluida.
Altres
Durada: 60'
13.10
Polònia
Els contes també s'han adaptat a la nova normalitat, com és el cas de La faula del coronavirus, una nova versió del conte tradicional de la cigala i la formiga amb Isabel Díaz Ayuso fent de cigala i Pere Aragonès en el paper de formiga. Carles Puigdemont, per la seva banda, funda El Club de la Llista, un grup selecte de militants de Junts, com Laura Borràs i Damià Calvet, que es troben cada setmana al soterrani de la Casa de la República per lluitar per un lloc en les llistes electorals. Més tard, Pablo Casado busca lloc al centre, però ho fa literalment, intentant aparcar el cotxe del PP en un espai impossible. Mentrestant, al sofà, Oriol Mitjà i Alba Vergés es barallen per saber qui està gestionant millor la pandèmia. A més, l'estimat Aniol Jorquera fa una visita guiada pel museu dels refredats normals. Posteriorment, segueixen apareixent diners amagats de Joan Carles de Borbó. El descobriment de tants diners amagats està fent que apareguin cercadors de maletins a tot el món. Finalment, a Grans dones de la història ha arribat el moment de conèixer més Anjeze Gonxha Bojaxhiu, encara que probablement sona més aviat com la mare Teresa de Calcuta.
Altres
Durada: 40'
13.50
APM? Extra
En el programa d'avui, l'espai plora amb els pitjors acudits que s'han explicat a la televisió. A més, s'emet una escena inèdita de Les de l'hoquei, i es fa un emotiu homenatge a Joc de trons. Finalment, es presenta un robot molt divertit i uns convidats molt especials.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Testes dures
Sissi Fischbacher acaba de titular-se com a rehabilitadora de cecs i accepta la seva primera feina com a instructora de Theo Olsson, un magnat de l'acer esquerp que acaba de patir un accident i ha perdut la vista de forma irreversible. L'experiència es converteix en un veritable repte per a la Sissi.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.30
Tarda de cine: 24 vaques de llet i cap home
Després de la mort sobtada del seu marit, l'Elli, una grangera bavaresa d'edat madura, es queda sola a càrrec del negoci familiar. Davant de la impossibilitat d'obrir-se pas sense ajuda, i assetjada pels deutes bancaris, decideix recórrer a una agència matrimonial per trobar una parella estable. L'escollit, un home de raça negra, atia els prejudicis dels veïns del poble.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.05
Persona infiltrada
Joan Pera-Família Beltran Ramal
Joan Pera és el famós convidat en aquest episodi. El popular actor juga amb una família de Reus que ha nascut d'una unió entre germanastres molt sorprenent. Joan ha de dubtar de tot el món i no caure en els paranys d'una família que ho té tot per protagonitzar un culebrot.
Altres
Durada: 55'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou L'ona més devastadora
Documentals
Durada: 50'
22.55
El bolo
La Fura dels Baus
La Fura dels Baus explica com, al llarg de la seva trajectòria, han conquistat mig món amb els seus espectacles. El Joan, que és molt fan de la companyia perquè de jove tenia la seva pròpia companyia de teatre i arts escèniques, demana ajuda a un vell company, el Piru, perquè l'ajudi a preparar el terreny on la Fura fa l'espectacle i, finalment, aconsegueixen una masia a Sant Boi de Lluçanès. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 55'
23.50
Senyora Isabel
El pare
El gat de la Isabel, Angelet, s'ha posat malalt. Acompanyada per la seva neta Gin, la Isabel el porta al veterinari, i allà és on comença a escriure un poema d'un record de 1928 que l'acaba portant a la figura del seu pare. Paral·lelament, la Gin perd la seva feina actual i ha de decidir cap a on encaminar-se a partir d'ara. Més tard, l'actor Jordi Vilches se submergeix en la poesia del gran Joan Salvat-Papasseit, es coneix un remolcador del port de Barcelona i es comparteix el poema del pare d'Isabel amb l'actriu Laia Marull. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 50'
00.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 200'
04.00
Rumba a l'estudi
Muchacho y los Sobrinos. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Roigé. Espai musical.
Altres
Durada: 60'