Franja TV3

Dijous, 13 maig de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, des de la presó de Lledoners. Més tard, el programa pregunta a Enric Álvarez, investigador en biologia computacional de la Universitat Politècnica de Catalunya, per l'evolució de les xifres de la pandèmia a Catalunya, que ha qualificat de fantàstiques. Posteriorment, Juan Soto Ivars explica el fenomen d'Onlyfans, la xarxa social amb contingut per a adults que ha crescut exponencialment durant els confinaments. Finalment, l'espai fa connexions amb el Parlament per seguir la sessió de control i l'estat de les negociacions per a la formació de govern.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Truita de patates i tòfona
El programa està de celebració, ja que arriba a l'emissió número 1000. Marc Ribas descobreix els secrets més ben guardats del programa i ensenya imatges inèdites i curioses que no han vist mai la llum. Tot això ho fa cuinant una truita de patates que, per a ell, és la millor del món.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Sílvia està convençuda que pot confiar en el Simon i decideix enviar-li la comanda abans de rebre els diners. Més tard, l'Ivan s'enfada amb ella i vol cancel·lar una sortida amb l'Hèctor per solucionar-ho, però la Sílvia l'acaba convencent. A més, la Sílvia també convenç la Gemma perquè ajudi la Patri. La Gemma, per part seva, li ofereix feina a la noia netejant a la consultoria. Posteriorment, el primer dia que la Patri ve a netejar, la Gemma comet una imprudència. Finalment, el dia del seu aniversari, la Cristina accepta dinar amb el Bruno com a amics però les coses es tornen a complicar, ja que el Bruno no es rendeix.
Sèries
Durada: 35'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
En aquests moments, tot un país està pendent d'una ruptura traumàtica. No es tracta del cas de Rociíto, sinó de les negociacions entre Esquerra i Junts. Per això, Elsa Artadi, Jordi Sànchez, Pere Aragonès i Sergi Sabrià donen la seva versió particular de qui ha trencat les negociacions. Mentrestant, Pedro Sánchez rebutja la tramitació dels indults i respon a Pere Aragonès amb la cançó Vida sin pacto, la versió de Vida de rico, de Camilo. Després de la caiguda del coet xinès al mig de l'oceà, es pot descobrir un nou objecte que es precipita al buit descontroladament: Ciutadans. També s'assisteix a la reunió de la societat de periodistes antipodem, amb Ana Rosa Quintana, Eduardo Inda, Bertín Osborne i Paco Marhuenda.
Altres
Durada: 35'
22.40
Alguna pregunta més?
El programa surt al carrer amb Joel Díaz per comprovar com es va rebre la fi del toc de queda nocturn. En aquesta apassionant aventura l'acompanya un jove, Marc Lesan. A més, Isma Juárez i Facu Díaz es troben per comprovar la nova llibertat que es viu a Madrid, i el cantant Kase-O passa per la Televisió és cultura. També s'estrenen les seccions Desencaixats i Paraula de 10, un nou Versió Animal, i l'última hora de les negociacions per formar govern a Catalunya.
Altres
Durada: 40'
23.20
Celebrem!
El dia de la calma
L'espai arriba a l'últim episodi amb la voluntat que l'atmosfera del programa s'impregni d'aquest estat en el qual no hi ha agitació ni presses i tot té un ritme tranquil. Per aconseguir-ho es convida, en aquesta ocasió, l'actor Enric Auquer, la cantautora Gemma Humet, l'actor i humorista David Fernández i la companyia de titelles Zero en Conducta. En aquest capítol, el joc habitual és per veure quin dels convidats és el més tranquil i, després d'aquest moment de pau, n'arriba un més agitat amb el repte d'endevinar qui s'amaga sota la disfressa del convidat d'Adriana Fuertes. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 45'
00.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 105'
01.50
Sinopsi
Programa de prescripció cultural que recull l'activitat del sector a Catalunya. L'objectiu és fer visible la producció cultural activa en tots els àmbits presents a la cartellera: teatre, música, cinema, literatura, còmics, exposicions i dansa, entre altres.
Altres
Durada: 5'
01.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 125'
04.00
Rumba a l'estudi
Te Descargo. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Malacara Blues Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'