Franja La 1

Dijous, 29 juliol de 2021
06.00
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Inclou España-Serbia de baloncesto femenino (10.15h.), España-Argentina de baloncesto masculino (14.00h.) y Telediario 1 (14.40h.)
Esports
Durada: 585'
15.45
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
16.00
Tokyo en Juegos
Espai que ofereix un ampli resum dels Jocs Olímpics Tòquio 2020.
Esports
Durada: 45'
16.45
Dos vidas
El taller de la Julia necessita reinventar-se, i ha de fer-ho ara si vol garantir-se la supervivència, però les presses i la pressió no són bones companyes de la creativitat, i a la Julia li costa trobar aquesta idea brillant que la tregui del mal pas. A més, a la María també li urgeix sincerar-se amb la seva mare i, com que la decisió està presa, tria les paraules i reuneix la força per llançar-s'hi. Paral·lelament, a la colònia, tot sembla conjurar-se per furgar en la ferida de la Carmen. Mentrestant, el casament del Kiros i l'Enoa la persegueix com un malson, i és tant el seu dolor que fins i tot la parella pren la determinació, cadascun per la seva banda, de posar fi al seu patiment. Posteriorment, l'extorsió de l'Alicia sobre l'Ángel arriba a nivells difícilment superables. Finalment, les demandes de la jove semblen no tenir fi i els seus ardits per aconseguir-les cada vegada són més despietats, però tothom té un límit.
Sèries
Durada: 60'
17.45
Servir y proteger
El Carlos i la Yolanda investiguen la misteriosa mort de Jon Villegas, un músic de jazz.
Sèries
Durada: 55'
18.40
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.40
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 50'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Todo al ganador (II)
Des dels començaments de TVE, molts han estat els concursos que s'han emès i pocs els que han pogut aconseguir els anhelats premis. El capítol se centra en els guanyadors i guanyadores d'aquests programes tenint en compte els diferents estils de concursos que hi ha: musicals, culturals, gastronòmics, de bellesa i les famoses trucades, entre molts altres.
Altres
Durada: 25'
22.35
¿Y si sí...?
Conspiración Triunfo
El primer capítol del programa tracta sobre negacionismes, terraplanismes i conspiranoics. A més, imitadors com Javier Quero, Federico de Juan o Max Mariages encarnaran tots els personatges coneguts d'Espanya i fins i tot d'altres parts del món. Més tard participen en l'espai diversos monologuistes i intèrprets de comèdia. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 45'
23.20
El paisano
El paisà passa 48 hores convivint amb els habitants de poblets d'Espanya. Parla amb ells i busca les històries més originals i divertides de la localitat.
Altres
Durada: 100'
23.20
Aínsa
El Jorge es dirigeix aquesta vegada a Aínsa, a la província d'Osca, un paratge natural ple de gent singular. Allà coincideix amb l'Amadeo, que li ensenya que, en aquestes bogues, amb l'exclamació Co! n'hi ha prou per entrar a les cases dels veïns. A més, el Jorge no pot anar-se'n del lloc sense conèixer el Parc Nacional d'Ordesa.
Altres
Durada: 100'
23.20
Ezcaray
En aquesta ocasió, l'aventura de Jorge Cadaval té lloc a Ezcaray, una preciosa població de La Rioja. Allà coneix, entre altres personatges, l'home més mandrós del món: el Chuchi. A més, el Jorge es troba amb Los intocables, tres jubilats que van de bar en bar custodiant el secret de l'eterna joventut, i amb Los tímidos, uns joves que demostren que de tímids no en tenen res.
Altres
Durada: 100'
01.00
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Inclou España-Australia de hockey hierba masculino (03.00 h.)
Esports
Durada: 300'