Franja La 1

Diumenge, 29 novembre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'
08.50
Seguridad vital
Programa sobre educació vial amb entrevistes a personatges coneguts que parlen de la seva experiència al volant. Inclou també seccions amb reportatges, notícies, informes, participació dels espectadors i consells per millorar la conducció i el manteniment del vehicle. A més, es dóna veu a persones i institucions que treballen per reduir el nombre d'accidents de trànsit.
Altres
Durada: 30'
09.20
Viaje al centro de la tele
Avui: Top junior i Eurovisión, la cuenta atrás.
Altres
Durada: 120'
11.20
Españoles en el mundo
Avui: Baja California i Chengdu, China.
Altres
Durada: 105'
13.05
Como Sapiens
Pote, paletilla y costillas con papas y piña
Avui, el programa porta molts clàssics de la gastronomia del país, com el pote asturià o les saboroses costelles amb patates i pinya canàries. A més, es parla amb l'actor Alfonso Bassave i es compta amb David Bustamante, Elena Furiase, Tania Llasera i el cuiner Íñigo Urrechu.
Altres
Durada: 50'
13.55
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 35'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Luna de miel en Lisboa
Per als organitzadors de noces Stefan i Laura, pare i filla, el viatge a Lisboa és una novetat: és la primera vegada que viatgen junts i treballen en equip. De seguida tenen molta feina a fer, ja que la unió d'una parella itinerant, la Ina i el Philip, està en perill. La Sophie, la millor amiga de la Ina, es presenta després d'haver tallat amb el seu nòvio per haver-la traït, i el Philip es molesta quan la Ina bolca tota la seva atenció en la seva amiga en lloc d'en ell. D'altra banda, la parella de l'Anne i el Florian també troba dificultats, ja que l'Anne va tenir un accident just abans del seu casament que la va confinar a una cadira de rodes, cosa que va provocar que s'haguessin de posposar les núpcies. La parella es pregunta si el seu amor és prou fort com per superar un canvi permanent tan gran.
Pel·lícules
Durada: 60'
17.00
Festival de Eurovisión Junior
La divuitena edició del festival junior té lloc a Varsòvia, després de la victòria per segona vegada consecutiva de Polònia en l'anterior edició. Alemanya, que participa per primera vegada en la història al certamen, té l'honor d'obrir aquesta atípica edició en què els participants han gravat les seves actuacions per evitar viatjar al país amfitrió a causa de la pandèmia de la COVID-19. La representant espanyola, Soleá, interpreta la seva cançó Palante a l'antepenúltima posició, just després de la candidata russa Sofia Feskova i abans d'Oleksandr Balabanov, d'Ucraïna. La gala compta amb els comentaris de Tony Aguilar, Eva Mora i Víctor Escudero.
Altres
Durada: 115'
18.55
Sesión de tarde: Aquel día en el lago
Stellan Mansfeld torna després de molts anys a Suècia per treballar com a arquitecte paisatgista a la casa de camp de Gustaf Hagen. L'home planeja retirar-se allà i deixar la seva firma d'advocats d'Estocolm al fill, el Jens, i la seva promesa, la Clara.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.25
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Asalto al poder
John Cale, un policia del capitoli, veu rebutjada la seva petició d'entrar al Servei Secret per protegir el president dels Estats Units. Un dia porta la seva filla a fer un tour per la Casa Blanca, moment en què un comando paramilitar fortament armat assalta l'edifici. El Cale decideix intentar salvar el president alhora que protegeix la seva filla.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.05
Pel·lícula: Doble impacto
Els bessons Chad i Alex Wagner són separats després que els seus pares siguin brutalment assassinats. Anys més tard, tots dos germans no poden ser més diferents. El Chad és un professor de gimnàstica refinat, mentre que l'Alex és un contrabandista rude i audaç.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.45
Pel·lícula: Boda por contrato
Una jove rica es casa amb un home sense mitjans perquè el seu pare creu que és l'única manera d'estalviar milions en impostos cada any.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 165'