Franja La 2

Dijous, 28 octubre de 2021
06.00
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 25'
06.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
08.10
Indonesia salvaje
Tierra de dragones
Indonèsia central és un món salvatge i volcànic. Atrapats en el cor del monsó, les pluges han creat un paradís i han impulsat l'evolució d'una vida rica i abundant. A més, aïllada de l'est i de l'oest, hi ha una mescla única de criatures i una terra on governen els dracs.
Documentals
Durada: 50'
09.00
Pueblo de Dios
Gitana y calí
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Supernaturaleza: Sensibilidad: L'evolució ha seleccionat les espècies més eficients adaptades al seu entorn i els ha perfeccionat els sentits. Així mateix, la naturalesa pot inspirar noves maneres de prendre consciència d'allò que envolta l'ésser humà per crear nous mitjans amb els quals percebre l'entorn.
Documentals
Durada: 50'
11.45
Grandes diseños
Bletchley
El Kevin coneix l'Andrew i la Margretta, una parella que planeja construir una casa subterrània que s'escalfa sola. L'Andrew és assessor energètic i ecologista i arriscarà tot el que té per construir una casa experimental, la primera al Regne Unit.
Documentals
Durada: 45'
12.30
Mañanas de cine: Sentían una extraña y excitante p
Charity Jenkins és l'encarregat de pagar els sous dels empleats del ferrocarril, però alguns vilatans i una banda mexicana tenen els seus propis plans per fer-se amb els diners.
Pel·lícules
Durada: 90'
14.00
Ideas que revolucionaron el mundo
Avión
L'home sempre ha somiat amb volar i la invenció de l'avió va suposar tota una revolució. Cal no oblidar que van ser els pioners del passat els que van encoratjar i van propiciar el que es té avui.
Documentals
Durada: 55'
14.55
Expedición con Steve Backshall
Surinam, el río fantasma
En aquest viatge l'Steve s'enfronta a aigües braves i a monstres de riu a Surinam, que es troba en un racó poc conegut de Sud-amèrica. Compta amb tan sols 600 mil habitants, la majoria dels quals viuen al llarg de la costa. A més, el seu interior alberga una de les selves verges més grans.
Documentals
Durada: 50'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Ciudades salvajes: Residentes i Elefantes en el vestíbulo
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou Cielos ancestrales: Nuestro lugar en el Universo: En aquest episodi es completa el trencaclosques dels cels ancestrals: es trenquen les esferes que van definir els cels durant mil·lennis, es descobreixen nous planetes en el sistema solar i es comença a comprendre l'enormitat de l'univers en constant expansió.
Documentals
Durada: 55'
19.10
Expedición por Europa
La transformación de un continente
En aquest lliurament, el geòleg Colin Devey viatja des dels volcans del Massís Central al sud de França fins a les muntanyes de gres de l'Elba; i des de l'únic desert d'Europa, a Tabernas, Espanya, fins als paisatges gelats d'Islàndia.
Documentals
Durada: 50'
20.00
Atención obras
El programa rep Carlos del Amor, una de les veus més reconegudes del periodisme cultural, que conversa amb Cayetana Guillén Cuervo sobre La matemática del espejo, el nou programa d'entrevistes en profunditat a La 2 que ell mateix dirigeix i presenta.
Altres
Durada: 25'
20.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
20.45
Rick Steves por Europa
Lo mejor de Israel
Deixant Europa enrere, el Rick està disposat a descobrir el millor d'Israel.
Documentals
Durada: 25'
21.10
Mi lugar de retiro
Inclou Refugios con historia i La familia crece: Capítol que mostra com una família s'ha dispersat construint noves cabanyes en el mateix llac en el qual van créixer. A més, a Ontario, es coneix un home que va construir un refugi per a les quatre estacions de l'any.
Documentals
Durada: 50'
22.00
¡Cómo nos reímos!
Teledelirio
Teledelirio recull les notícies i seccions més surrealistes i divertides que, juntament amb les imitacions i paròdies dels rostres més representatius dels informatius d'Espanya, formen el còctel explosiu del Telenotícies més delirant de tots els temps. Des de José Mota amb les seves imitacions còmiques fins a Juan Muñoz fent de Lorenzo Milá passant per la imitació de Josema Yuste com a Ana Blanco. A més, es recorda com alguns mestres de l'humor, com Martes y 13, han utilitzat els avanços informatius com a part important del seu repertori.
Altres
Durada: 55'
22.55
La matemática del espejo
Dani Martín
Dani Martín és el convidat que conversarà amb Carlos del Amor. Es tracta d'un artista amb gairebé 200 cançons compostes, més de dos milions de discos venuts, sis de platí i dos d'or. Va començar sent El Canto del Loco, però des de fa una dècada triomfa en solitari. Passats els 40 anys, parla sobre la seva infància, les seves pors, les seves il·lusions, les seves inseguretats i els seus somnis de futur.
Altres
Durada: 65'
00.00
Serrat y Sabina, el símbolo y el cuate
Un viatge amb dos artistes diferents i còmplices a través d'Amèrica, un continent on han fet arrels profundes. Serrat és el símbol per a tota una generació que el venera. Sabina és el cuate, una paraula mexicana que descriu el concepte d'amic.
Documentals
Durada: 80'
01.20
Conciertos de Radio 3
Javier Sólo. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 35'
01.55
Documenta2
Inclou Cielos ancestrales: Descubrir el centro: En aquest episodi s'aprofundeix en els esforços per donar a la Terra una forma i un lloc en el cosmos, en les ments dels grans astrònoms i científics: Ptolemeu, Copèrnic i Galileu. Aquest episodi rastreja els canvis importants en la comprensió científica de l'ésser humà.
Documentals
Durada: 55'
02.50
Mi lugar de retiro
Inclou Navegando i Llegar como diversión: Capítol que mostra una casa d'estiu rodona en una illa de la Colúmbia Britànica. També es visita una casa amb piscina convertida en un Shangri-La.
Documentals
Durada: 40'
03.30
Expedición por Europa
El nacimiento de un continente
Europa és un continent de contrastos, paisatges antics i icones de la civilització moderna. El geòleg Colin Devey s'embarca en un viatge pel vell continent on veu la bellesa de la naturalesa europea i descobreix paisatges plens de misteris.
Documentals
Durada: 50'
04.20
Obreros de la naturaleza
Ingenieros de imperios
A la vida salvatge, els animals construeixen obres d'una complexitat monumental. No obstant això, cap animal com l'home ha arribat tan lluny. A més, decidir si deixem que la resta d'espècies tingui el seu propi espai depèn dels humans.
Documentals
Durada: 55'
05.15
El viaje de Gino en el expreso
Inclou La gran línea de Lombardía. Milán-Bergamo i Los lagos en locomotora. Bergamo-Lago Iseo: En l'última etapa del recorregut pel nord d'Itàlia, el Gino arriba a la diminuta ciutat d'Iseo, prop de Bèrgam, on prepara peix a la graella. Després, en un poble de Monte Isola, l'illa enmig del llac Isola, cuina peres al vi amb vainilla i celebra la fi del seu viatge.
Documentals
Durada: 40'
05.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'