Franja La 2

Diumenge, 22 novembre de 2020
06.30
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 25'
06.55
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.25
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
07.55
Los conciertos de La 2
Yulia Iglinova A. Vivaldi. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Shalom
Olores y sabores de Sefarad
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 5'
09.20
Medina en TVE
Peke Muslim
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 25'
09.45
Buenas noticias TV
Vida después del maltrato
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Entre la espada y la pared
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Los más pequeños (y vulnerables) de la casa
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Alcoy: parroquia San Mauro
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Los nuevos abrazos
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
13.30
Las recetas de Julie
Pascua de chocolate
Les festes de la Pasqua és sinònim de xocolata i la Julie convida a fer una ruta de la xocolata per França per conèixer professionals i aficionats, tots apassionats de la xocolata. Alguns la preparen dolça; altres, salada i alguns fins i tot preparen xocolata crua.
Altres
Durada: 55'
14.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
14.35
Grandes viajes ferroviarios continentales
De Batumi a Baku
Michael Portillo recorre una de les rutes ferroviàries més impressionants del món, a través de l'antic imperi rus des del Mar Negre fins al Mar Caspi, abastant les actuals Geòrgia i Azerbaidjan.
Documentals
Durada: 60'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Sudáfrica: Avui: Tierra de gigantes i Los asesinos del Kalahari.
Documentals
Durada: 100'
18.00
Planeta selva
El bosque domado: encinares ibéricos
El sud d'Europa i el nord d'Àfrica és el territori perfecte per a les alzines on poden viure moltes espècies animals: àguiles imperials, colònies de cigonyes, genetes o ratolins, entre d'altres.
Documentals
Durada: 30'
18.30
Diario de un nómada. Las huellas de Gengis Khan
Conociendo el budismo de Mongolia
Miquel Silvestre arriba a una ciutat mitjana de Mongòlia, on aprofundeix en una peculiaritat d'aquest remot país: la seva religiositat. Aquesta es basa en el budisme tibetà, en els temples i en els seus monjos, que exercien el poder polític abans del comunisme del segle XX.
Documentals
Durada: 40'
19.10
Un país mágico
Vigo
Vigo és la propera parada del programa. Una ciutat on s'admiren les empremtes que el temps ha deixat als seus carrers en forma de monuments únics. Gastronomia, tradició i art són alguns dels atractius que Miguel de Lucas descobreix des dels carrers de Vigo. L'espai descobreix la bellesa de la seva cocatedral, recorda la figura de la primera dona industrial de Vigo i coneix la tradició dels cesteiros. A més, s'admira un dels tres únics submarins del segle XIX que es conserven a Espanya, i es proven els sabors més saborosos del la seva ria.
Altres
Durada: 50'
20.00
De seda y hierro
Te quiero, papá
Javier López era un esportista d'alt rendiment que estudiava INEF. A cinquè de carrera li van detectar un bony al gluti esquerre; era un tumor maligne que va requerir una pròtesi. Des d'aquell moment, va decidir dedicar la seva vida a l'esport inclusiu i avui és preparador tècnic de la Selecció Espanyola de Bàsquet en Cadira de Rodes i monitor del campus inclusiu de la Fundació Reial Madrid, on es promou la pràctica esportiva conjunta de nens amb i sense discapacitat .
Altres
Durada: 30'
20.30
El documental de La 2
Inclou Planeta azul: Nuestro planeta azul: L'escalfament de l'oceà té un efecte devastador per al planeta Terra, així com els plàstics abocats en els seus mars i el soroll que l'ésser humà fa amb les seves embarcacions pel mar. La humanitat està canviant la vida dels seus mars, però encara és a temps de solucionar-ho.
Documentals
Durada: 60'
21.30
Imprescindibles
Mario Pacheco
A Revelando a Mario, de Simón Mateu, el programa ofereix una mirada íntima a la vida i obra de Mario Pacheco, productor i fotògraf, que lluny dels focus i el soroll mediàtic va protagonitzar una revolució sense precedents en la música i fotografia del país en els anys de la movida madrilenya. Impulsor del nou flamenc i la world music, es coneix el gran impacte de Nuevos Medios, companyia discogràfica que va constituir amb la seva dona Cucha Salazar. Junts van trencar tots els esquemes refundant el nou flamenc amb Ketama, Pata Negra o Ray Heredia, van produir els grups més significatius de la movida i van distribuir a Espanya a bandes internacionals de la talla de New Order o The Smiths. Entre més de 20.000 negatius inèdits revelats per al documental, es veuen per primera vegada fotografies clau que mostren sorprenents imatges d'estrelles nacionals i internacionals o instantànies que s'han convertit en mítiques, des del conegut retrat de Jimmy Hendrix al festival de l'illa de Wight fins a la caràtula del disc de Camarón: La leyenda del tiempo.
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: La vida inesperada
Fa una dècada que l'espanyol Juan se'n va anar a Nova York perseguint el somni de ser actor, però després de 10 anys a Nova York no ha aconseguit res sòlid. El seu cosí és una mica més jove, més guapo i amb un gran present professional com a inversor. El contrast entre la facilitat amb què al cosí se li presenten saboroses oportunitats laborals i la precarietat de la vida del Juan va repercutint en els seus ànims durant el mes que passen junts. Loca.
Pel·lícules
Durada: 155'
01.05
Versión española: Errementari (El herrero y el dia
Han passat 10 anys des de la Primera Guerra Carlina, de 1833. En un petit poble d'Àlaba, un comissari de govern anomenat Alfredo investiga un succés que el porta fins a una sinistra ferreria en el profund de bosc, on viu un perillós i solitari ferrer anomenat Patxi. Els vilatans de la zona expliquen fosques històries sobre ell relacionades amb robatoris, assassinats i pactes demoníacs. Fins que, per casualitat, una nena òrfena anomenada Usue aconsegueix colar-se en la misteriosa ferreria i destapa la terrible veritat que s'amaga darrere del Patxi el Ferrer.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.40
La historia secreta de las momias: la momia guanch
La cultura guanxe és encara molt desconeguda i encara avui planteja molts interrogants sobre la seva vida i la seva mort. Entre 2015 i 2020 s'ha desenvolupat la investigació més ambiciosa amb mòmies guanxes que permet descobrir aquesta enigmàtica societat.
Documentals
Durada: 55'
03.35
Autopsia, la historia secreta de las momias
El documental se centra en l'anàlisi amb un escàner d'última generació de tres mòmies egípcies i la mòmia guanxe millor conservada del món. Gràcies als resultats obtinguts, es reconstrueix com va ser la vida a l'antic Egipte des de la perspectiva de la medicina.
Documentals
Durada: 60'
04.35
China-Estados Unidos. La batalla por la OMS
La pandèmia de la COVID-19 ha demostrat la dura oposició entre els interessos de la Xina i els Estats Units dins de l'Organització Mundial de la Salut. Més enllà de la polèmica, aquest documental traça la història i els canvis soferts per l'OMS, des dels seus primers èxits i la gran esperança que va despertar, fins als actuals problemes derivats de les ruptures internes entre interessos divergents. Testimonis d'experts en salut pública, líders actuals i anteriors de l'OMS, així com figures polítiques com ara l'exsecretari general de l'ONU, Ban Ki-moon, o el president Emmanuel Macron, completen aquesta profunda investigació sobre una de les organitzacions internacionals més prestigioses .
Documentals
Durada: 55'
05.30
La aventura del saber
Emissió del reportatge Fundación Tormes i entrevista al metge i periodista Nicolás Romero. A més, també es parla amb David Calvo i Jorge Castaño, director i protagonista del documental Los sueños del aire.
Altres
Durada: 30'