Programació TV3

Dimecres, 4 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
Al programa s'entrevista la portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, per parlar sobre el catorzè congrés, previst per a la setmana que ve, després que s'hagin conegut els documents que es posaran a votació. A més, es comenten qüestions relatives a l'última reunió del PSOE i ERC per a la investidura. També s'analitzen els resultats de l'informe del Global Carbon Project amb Pep Canadell, director executiu d'aquesta institució que mesura els efectes del carboni i altres gasos en el clima. D'altra banda, es parla sobre moltes curiositats del sistema electoral britànic, ja que la setmana que ve s'hi celebren eleccions.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Corball amb suc de rostit
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Cati no es treu la Xesca del cap i se'n va amb la Miren al Burger perquè vol saber com és, ja que segueix convençuda que és l'amant del seu marit. L'Eva, paral·lelament, fa fora de casa la Lola en presència de la Clara i el Litus, i ella, rabiosa, deixa anar que el Litus i l'Eva van tenir una història, cosa que la Clara no sabia. Més tard, la Irene renúncia a acabar el seu llibre per poder gaudir dels mesos que li queden al costat del Vicenç, de manera que la parella planifica un cap de setmana fora, però hi ha alguna cosa amb el que no havien comptat. Finalment, la Sandra fa que la Gemma es replantegi si està tan bé com diu amb el Gorka i els pesats dels seus fills.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
El disc de la Marató
Altres
Durada: 20'
20.35
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 25'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
Aquesta setmana la presentadora Carolina Ferre afronta les seves pròpies pífies al Pressing APM?. D'altra banda, Joel Díaz, a Díaz de fúria, assisteix a la Gala de les Estrelles del Futbol Català. A més, es repassa la informació més veraç a El Mundo Today, l'última hora sobre la negociació PSOE-ERC, s'analitzen les lesions de Dembélé, Masterchef es trasllada al Parlament de Catalunya i fan una altra entrega de Cap de trons.
Altres
Durada: 35'
22.30
Joc de cartes
El millor restaurant a mil metres d'alçada a la Vall d'Aran
El cuiner Marc Ribas visita Marcos Pedarròs, un xef molt innovador del restaurant Er Occitan; també coneix l'exotisme de l'Omaira Valiente, del BMAI; s'apropa a la costa de la mà d'Albert Jubany, de l'Eth Bistro i, finalment, es deixa contagiar amb la simpatia d'Ana Molina, la mestressa del restaurant Casa Jimena. Uns propietaris amb personalitat que competeixen per ser el millor restaurant de la zona.
Altres
Durada: 85'
23.55
Joc de cartes
El millor restaurant de cuina de cullera a la Vall de Camprodon
El programa visita la Vall de Camprodon per trobar el millor restaurant de cuina de cullera de la zona. El primer restaurant a participar és Fonda Rigà, a Tregurà de Dalt. El seu propietari és l'Albert Rigat, i li agrada recordar que el seu restaurant té unes vistes privilegiades sobre la vall. A continuació, Marc Ribas visita Can Jordi, un petit negoci a un poble encara més petit, Espinavell. La seva propietària es diu Eva Martínez i és una periodista que ho va deixar tot per anar-se'n a viure a la muntanya. La tercera concursant, de nacionalitat russa, es diu Nadia Milostivenko. És la cuinera del Panoràmix, i va venir a Catalunya per amor. L'últim restaurant a participar és Can Xicoy, un restaurant de tota la vida molt a prop del centre de Camprodon. La seva propietària, Elena Costa, assegura que a la ciutat hi ha moltes enveges.
Altres
Durada: 80'
01.15
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.45
Ritmes a l'estudi
Proyecto Abyecto. Un quartet liderat per Òscar Machancoses, un pianista, compositor i arranjador polifacètic, que tant hem pogut sentir en formacions de jazz com en composicions per a bandes sonores. Proyecto Abyecto és una banda que es basa en la cultura popular i que s'expressa en un llenguatge pròxim al jazz llatí. El seu so neix amb les premisses de la improvisació i l'espontaneïtat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
David Giorcelli. Amb un estil enèrgic i desenfadat, Giorcelli repassa el seu repertori, que evoca l'ambient dels Honky Tonks i Barrelhouse a l'Amèrica dels anys 50. Avui ens presenta una formació molt original, amb Llorenç Barceló a l'orgue Hammond; Jordi Llaurens a la guitarra, veu i harmònica; Reginal Vilardell a la bateria i la presència de la seductora Ster Wax.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Lluís Vidal Trio. Entra a l'estudi el pianista i compositor Lluís Vidal per oferir-nos un suggerent repertori de composicions originals i adaptacions de cançons populars. Abastament conegut tant a casa nostra com internacionalment, ens visita en format trio, junt a Masatochi Kamaguchi al contrabaix, i David Xirgú a la bateria, oferint una sessió àgil, fresca i de gran bellesa.
Altres
Durada: 70'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'