Programació TV3

Dissabte, 24 juliol de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 375'
12.15
Adolescents XL
Selecció de les entrevistes més destacades i els millors moments del programa que s'emet diàriament a l'emissora de Catalunya Ràdio.
Altres
Durada: 60'
13.15
TV3xunTUB
Lara Díez
Lara Díez és actriu del programa Polònia i és la responsable d'imitacions de dones amb molt de poder, com ara Isabel Díaz Ayuso, Inés Arrimadas o Anna Gabriel. En la seva atapeïda agenda d'enregistraments ha trobat un moment per deixar el seu story, on reconeix que no és ningú sense un cafè amb llet per endur-se'n i que li encanta ballar. També explica quina va ser la seva peculiar aportació a Joc de trons.
Altres
Durada: 35'
13.50
Zona zàping
El programa comença l'edició d'estiu fent una recopilació de les millors imatges de l'any: esports espectaculars, reptes increïbles, mascotes molt intel·ligents, humor, màgia, balls i, sobretot, caigudes. A més, s'estrena una cançó temàtica amb imatges enviades pels seguidors del programa. En aquesta ocasió es tracta del triomf de la piscina a l'estiu.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: L'última trucada
Jordan Turner és una operadora eficient i veterana de la línia d'emergències del 911 que salva vides diàriament i que s'implica enormement en cadascun dels casos que atén. Per aquesta raó, la Jordan se sent devastada quan no aconsegueix salvar la Leah, una adolescent que ha trucat a emergències quan un desconegut entra a casa seva. Arran del que ha passat, la dona decideix deixar de ser operadora i assumir la formació de futurs aspirants, però un dia ha d'atendre la trucada d'una altra jove que ha estat segrestada a l'aparcament d'un centre comercial. La Jordan no sospita que aquesta sèrie de successos provocaran que s'hagi d'enfrontar a l'assassí que va arrabassar la vida a la Leah.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.10
Tarda de cine: Una estranya a la meva vida
Després de tornar d'unes vacances, la Jade descobreix que el seu pare, que s'acaba de quedar vidu, s'ha casat amb la infermera que l'ha estat cuidant.
Pel·lícules
Durada: 105'
18.55
Amistoso pretemporada
El conjunt culer afronta el seu segon duel de la pretemporada, de nou a l'Estadi Johan Cruyff. Després del Club Gimnàstic de Tarragona, avui visita el feu blaugrana un altre club català històric, el Girona, que afronta enguany una temporada estranya després de tornar a fregar l'ascens a LaLiga Santander però fallar en l'intent. L'aficionat espera espurnejos de qualitat de les promeses del planter del Barça; als despatxos del Camp Nou confien més aviat que aquestes trobades facin pujar el caixet d'alguns dels molts jugadors que són a la rampa de sortida. Comentaristes: Lluís Canut, Gerard Autet i Francesc Latorre.
Esports
Durada: 125'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Mor un altre dia
L'agent 007 investiga en secret els plans del Zao, el fill del pacifista coronel Moon, de l'exèrcit de Corea del Nord. L'MI6 sospita que el Zao té uns plans ambiciosos que poden posar en perill l'estabilitat mundial.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.20
Pel·lícula: Mai diguis mai més
Una perillosa organització té en el seu poder dos projectils nuclears, i Ernst Blofeld, el líder de la banda, amenaça de fer-los esclatar si l'OTAN no accedeix a les seves peticions. James Bond, l'agent més eficaç, ha d'intervenir i solucionar el problema.
Pel·lícules
Durada: 130'
02.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
04.00
Rumba a l'estudi
La Séptima trastada. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aranjazza. Espai musical.
Altres
Durada: 60'