Programació TV3

Divendres, 30 juliol de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 410'
12.50
TV3xunTUB
Roger de Gràcia
El presentador de TV3 Roger de Gràcia comparteix la seva story amb els espectadors, explica en quin programa s'ho ha passat millor, què pensa de la gent que no para de fer fotos amb el mòbil i quina estranya mania té que no el deixa caminar tranquil.
Altres
Durada: 35'
13.25
Cuines
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 35'
13.25
Tatin de peres
El Tatin és un pastís que es posa el forn de cap per avall i després es gira. El més habitual és el Tatin de poma, però la Gessa en farà un de peres.
Altres
Durada: 35'
13.25
Amanida de faves i cansalada
Les amanides tèbies són plats que alguns restaurants deixen fets perquè l'equip pugui menjar alguna cosa després d'acabar el servei. Diuen que ho va inventar Paul Bocuse, un dels xefs més grans de tots els temps. En Mercader, del Motel, les va incorporar a la cuina catalana i el programa en fa la seva pròpia versió.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
El Paradís de les Senyores
Emissió dels capítols Cap. 68, Cap. 69 i Cap. 70.
Sèries
Durada: 132'
17.52
Escola d'infermeria
Records durs
Encara sense notícies de l'Erik, l'Anna es bolca en l'associació d'estudiants i decideix organitzar una votació per decidir qui la presidirà. A més, l'Anna descobreix que un pacient que tenen ha perdut la vista a la fàbrica del seu pare. FInalment decideix negociar amb ell que li pagui una indemnització a canvi que ella deixi l'associació d'estudiants.
Sèries
Durada: 53'
18.45
Hudson i Rex
Males aigües
La qualitat de l'aigua d'una reserva pròxima a St. John empitjora per moments. La companyia Evans, encarregada de la gestió i distribució de l'aigua, no respon com hauria de fer-ho a les demandes d'una planta potabilitzadora, i la població n'està tipa. Uns joves activistes que lluiten pels seus drets, cansats de protestes pacífiques, decideixen fer un pas més i entrar a la fàbrica per llançar un missatge clar als directius: no es rendiran. Ara bé, l'acció farà un gir inesperat que requerirà la intervenció de l'inspector Hudson i el seu equip.
Sèries
Durada: 50'
19.35
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 25'
20.00
Atrapa'm si pots
Especial infantil
Sis nens i nenes concursen en el programa per aconseguir un fantàstic cap de setmana per a tota la família.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Zona zàping
El programa compta amb la participació del grup Strombers, que posa música al Top 1 amb el seu tema Tornarem. A més, l'espai continua amb la seva edició d'estiu, que fa una compilació de les millors imatges de l'any.
Altres
Durada: 40'
22.45
La gran pel·lícula: Ara em veus II
Un any després de burlar-se de l'FBI i d'aconseguir el favor del públic gràcies als seus espectacles de màgia al més pur estil Robin Hood, els il·lusionistes reapareixen per a una nova actuació, amb l'objectiu d'exposar les pràctiques poc ètiques d'un magnat tecnològic: Walter Mabry. Es tracta d'un prodigi de la tecnologia que amenaça els Genets per treure profit del seu pròxim atracament més impossible. L'única opció que tenen és fer un últim gran truc per netejar els seus noms i revelar la ment mestra que hi ha al darrere de tot plegat.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.55
Pel·lícula: Al cor del mar
L'hivern del 1820, Owen Chase i altres mariners de la tripulació de l'Essex van sobreviure a alta mar en unes condicions duríssimes, després que el vaixell xoqués amb una balena blanca enorme. L'Owen, obsessionat amb la idea de caçar el cetaci, s'enfronta a les tempestes, la fam i la desesperació.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
04.00
Rumba a l'estudi
Carlitos Miñarro. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Biflats. Espai musical.
Altres
Durada: 60'