Programació TV3

Divendres, 21 gener de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Arran de la polèmica generada per un experiment científic amb gossos beagle, Lídia Heredia analitza com es fan aquestes proves amb animals amb la professora de Fisiologia de la Facultat de Veterinària de la UAB Patri Vergara i el divulgador científic Dani Arbós. A continuació, el programa mostra diversos punts de Catalunya on encara es mantenen els danys causats pel temporal Glòria, que va passar fa dos anys. A més a més, es coneix la demanda que ha presentat un miler de ramaders contra empreses de la indústria làctia que van pactar el preu de la llet, amb entrevistes a un dels ramaders, el Marc Xifra, i l'advocat que porta el cas, l'Albert Poch.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
L'informatiu inclou l'emissió de diversos reportatges amb propostes de cultura de quilòmetre zero per al cap de setmana.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Trufes de xocolata blanca
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Sílvia munta una estratègia per forçar de quedar amb el Toni al vespre, i ell no li ho explica a la Gemma. A més, tot és un pla de la Sílvia per fer mal a la Gemma, que acaba sabent que s'han vist. Mentrestant, l'Anna s'enfada amb un alumne que la qüestiona tota l'estona a classe. Més tard, quan li vol parar els peus, l'alumne li diu que és un noi trans i activista i ella no sap com reaccionar. La Júlia, per part seva, porta l'Ismael al Burger per distreure'l, però tot i així la noia acapara tota l'atenció de la Natàlia, i l'Ismael, avorrit i enfadat, opta per anar-se'n sol a casa. Finalment, al carrer, el Lluís intercepta el noi.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La gran pel·lícula: El cas Sloane
A les altes esferes del món polític i empresarial, l'Elizabeth Sloane té una reputació formidable. Coneguda per la seva astúcia i els seus èxits sense parangó, sempre ha fet el que calgués per guanyar. Però quan s'enfronta a l'oponent més poderós de la seva carrera, s'adona que la victòria pot tenir un preu massa alt.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.20
Pel·lícula: Lleons per xais
S'expliquen tres històries interconnectades: la d'un congressista que concedeix una exclusiva a una periodista; la d'un professor idealista que mira de motivar un alumne avantatjat de la seva classe, i la de dos soldats americans destinats a l'Afganistan, tots dos antics alumnes del professor.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
03.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 45'
04.00
Rumba a l'estudi
Latino. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Arnau Giordani. Espai musical.
Altres
Durada: 60'