Programació TV3

Dilluns, 23 maig de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa analitza els efectes que té en les víctimes d'abusos sexuals a la infància el llarg període de temps que transcorre entre el moment de la denúncia dels fets i el judici. Per exemplificar aquesta situació, se sent el testimoni d'una víctima que es troba en aquest procés, així com el de Núria Martí, una advocada especialitzada de la Fundació Vicki Bernadet. Posteriorment, l'espai pregunta a l'investigador del CSIC Lluís Montoliu sobre la clonació de cavalls i les empreses que es dediquen a això.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pasta fresca amb ou mollet i pastís de formatge ràpid
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Cèlia s'assabenta que el Miquel va clavar una empenta al Quique i exigeix a la Gemma que faci alguna cosa perquè el seu company es comporti a la consultoria, ja que la situació és insostenible. Mentrestant, la Mamen confessa a la Naiara que se'n vol anar de la consultoria i que intentarà endur-se'n la Rita com a clienta. La Naiara, per part seva, no en vol saber res, però la Mamen té un pla. Paral·lelament, la Nunu confirma que la que surt a la foto és l'Anna, la noia que la va torturar. Finalment, la Nunu decideix explicar-l'hi al Guiu, però el noi li comenta que ha descobert una cosa que li pot servir.
Sèries
Durada: 35'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Crims
Sonia
La nit del 6 d'octubre de 1991, al Parc de la Ciutadella de Barcelona hi ha una terrible agressió que acaba amb la mort d'una dona transsexual, la Sonia Rescalvo, i una altra de greument ferida, la Doris Romero. Els fets passen mentre Barcelona es prepara per als Jocs Olímpics del 1992, en un context en el qual les dones transsexuals estan marginades i en què sovint l'única manera de subsistir que troben és la prostitució. Aquest crim va suposar un punt d'inflexió en la història criminal d'aquest país: la mort de la Sonia està avui dia registrada com el primer crim comès per transfòbia a Catalunya.
Documentals
Durada: 55'
23.00
Crims
La flor
El 8 de març de l'any 2000, el Josep, un home de 80 anys, torna a casa seva a Montgat després d'haver passat la jornada en un centre per a gent gran. Com cada dia, truca a la porta esperant que l'obri l'home que el cuida i que viu amb ell, però no contesta ningú. Finalment, truca a la policia perquè obrin la porta, i el que troben dins de casa és un escenari propi d'un malson. El Viterbo, l'home que té cura de l'avi, és mort estès a terra i completament nu. A més, té el cos ple de ganivetades, una flor a l'orella i a les parets de l'habitació hi ha unes pintades escrites amb sang de la víctima que diuen Hitler tenia raó.
Documentals
Durada: 65'
00.05
Quan arribin els marcians
La cultura de la cancel·lació existeix?
En els últims anys, molts autors, artistes, directors, humoristes i influents han estat objecte d'una crítica feroç a les xarxes socials per actes o declaracions, sovint lligats a actituds masclistes, racistes o altres violències contra col·lectius minoritzats. Crítiques públiques acompanyades de peticions de boicot de l'obra o el treball d'aquests personatges, que sovint denuncien ser víctimes de l'anomenada cultura de la cancel·lació. Posteriorment, l'espai entrevista l'artista Luna Ki, que el pròxim 27 de maig presenta el seu àlbum de debut, CL34N, en un concert a la sala Apolo de Barcelona. Finalment es fan recomanacions perquè els marcians passin un bon cap de setmana a la Terra.
Altres
Durada: 40'
00.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 100'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Gitana. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Jordi Molina. Espai musical.
Altres
Durada: 60'