Programació TV3

Divendres, 14 maig de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa entrevista el president d'AENA, Maurici Lucena. A més, quan fa 10 anys del 15M, es recorda la mobilització dels indignats i es valora què n'ha quedat, amb la filòsofa Marina Garcés; el president del grup d'Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, i el periodista i exdiputat de la CUP David Fernàndez. Més tard, el president de la patronal de petites residències Upimir, Vicente Botella, explica quina és la situació als centres on hi ha part del personal que no s'ha volgut vacunar contra la COVID-19. També es conversa amb Gerard Quintana, quan fa 30 anys de la gravació, a la sala Zeleste, del disc Ben endins dels Sopa de Cabra. Finalment, Liliana Arroyo i Carles Fernández analitzen les notícies del dia i Toni Martínez fa el repàs de l'actualitat política de la setmana des d'una perspectiva artística.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pastís de formatge blau i pera
Hi ha gent que a l'aspecte del formatge blau li fa escarafalls, però tots els formatges del món tenen fongs i bacteris. Tots surten de llet fermentada. I a la gent que li agrada molt el formatge, amb els que gaudeix més són precisament els blaus. Es fa un pastís de formatge blau amb pera.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Cristina i el Quique fan l'esforç de refer el seu matrimoni i sembla que ho aconsegueixen. Paral·lelament, la Noe se n'estranya, però anima el Quique a seguir endavant. Mentrestant, la Pili i l'Andreu estan nerviosos perquè avui li treuen els òvuls a la Pili i els fecundaran. Posteriorment, enmig d'una reunió, la Gemma rep una trucada del Ricard: es troba molt malament i la necessita. Més tard, la Gemma deixa a mig fer la reunió amb la Cristina i va al pis del Ricard, on es troba una bona sorpresa. A més, la Gina ha de robar les claus de la furgoneta de l'Ignasi, però el Litus li frustra el pla. Finalment, la Marta i la Gina aconsegueixen forçar la porta del vehicle i a l'interior hi troben el que menys es podien esperar.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Zona zàping
El programa compta amb la presència del jove grup barceloní Quiròfan, que posa música al Top 1, amb el seu nou tema Voltes. A més, destaca el retorn de l'Espanyol a Primera Divisió i com ho ha celebrat l'afició perica. També es veu una altra celebració, la de les jugadores del Barça dins d'una piscina, després d'aconseguir el títol de la Lliga.
Altres
Durada: 45'
22.50
La gran pel·lícula: El Golem de Limehouse
Londres, 1880. Una sèrie d'assassinats sacsegen el ja de per si mateix perillós districte de Limehouse, i els veïns estan desesperats pels monstruosos crims comesos per un assassí que es fa dir el Golem. La policia, per no perdre la popularitat del detectiu al comandament, posa l'experimentat detectiu Kildare al capdavant de la investigació.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 100'
04.00
Rumba a l'estudi
República Rumbera. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lobato Gonsales. Espai musical.
Altres
Durada: 60'