Programació La 1

Dijous, 28 maig de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Coronavirus: Última Hora
Informació actualitzada de la situació del coronavirus a Espanya.Inclou Informativo territorial (14.00 h).
Altres
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
La Noa torna al mercat i es retroba amb la seva família. Paral·lelament, el Javier no dona senyals de vida i el Germán es preocupa. La venda de samarretes de la Carla obté beneficis, però es presenten nous problemes. El Velasco, per la seva banda, posa un parany a la Celia i la convida a passar la nit a la seva casa de la serra. El Germán, al seu torn, descobreix que els papers que va signar per al seu oncle inclouen cessió de diners i un negoci, i tem que el seu oncle l'hagi enganyat. Mentrestant, la Lorena té por i intenta retardar l'operació, però l'Adela la convenç de seguir endavant. Finalment, després de comprovar que el Jesús menteix i no ha denunciat el causant de l'incendi a Comillas, la Carmen decideix esbrinar què passa.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
El Mateo explica al Bremón la relació amorosa que tenen la Verónica i el Toni. Malgrat tot l'enrenou que s'ha provocat, la Verónica i el Toni estan convençuts de no estar fent res dolent, i es refugien l'un en l'altre. Mentrestant, el Quintero s'assabenta que el Nico ha hagut de donar al Rojo tots els estalvis que tenia per anar a estudiar als Estats Units. El Karim, per la seva banda, sembla estar planejant alguna cosa relacionada amb els gihadistes.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
La Soledad lliura a la Camino la carta de l'Anabel. Posteriorment, la Camino fa fora de casa la seva mare després d'acusar-la d'haver-la fet una infeliç. Mentrestant, la Lolita recrimina a l'Antoñito la seva obsessió per la política, i el Ramón recrimina a la Carmen no donar-li suport. Finalment, el Felipe anuncia que se'n va de Acacias.
Sèries
Durada: 25'
18.15
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.05
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Sesenta segundos
Randall Raines, un apassionat de l'automobilisme, és a la vegada el Memphis, un lladre de cotxes. Després d'haver deixat enrere el seu passat delictiu, el Raines ha de salvar el seu germà enfrontant-se a un veritable repte.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.55
No te dije adiós
A Espanya han mort en dos mesos i mig gairebé 27.000 persones per la COVID-19, sense que els seus éssers estimats poguessin brindar-los un comiat. El documental compta amb els testimonis de dotze famílies que comparteixen fotos i records d'éssers estimats que han mort en aquesta pandèmia per retre un homenatge general a totes les víctimes d'aquesta crisi sanitària.
Documentals
Durada: 50'
00.45
Víctimas del misterio
El depredador de Castellón
Entre 1995 i 1996, cinc dones joves apareixen mortes en circumstàncies similars i amb signes de violència a la província de Castelló. Els investigadors s'enfronten al repte de descobrir si es troben davant de crims aïllats o si es tracta d'un assassí en sèrie.
Altres
Durada: 50'
01.35
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 100'
03.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 165'