Programació La 1

Diumenge, 22 novembre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 175'
08.55
Seguridad vital
Programa sobre educació vial amb entrevistes a personatges coneguts que parlen de la seva experiència al volant. Inclou també seccions amb reportatges, notícies, informes, participació dels espectadors i consells per millorar la conducció i el manteniment del vehicle. A més, es dóna veu a persones i institucions que treballen per reduir el nombre d'accidents de trànsit.
Altres
Durada: 30'
09.25
Viaje al centro de la tele
Avui: Especial Mecano i Bravo Raffaella.
Altres
Durada: 145'
11.50
Españoles en el mundo
Avui: Darwin, Australia; i Zanzíbar.
Altres
Durada: 75'
13.05
Como Sapiens
Tomates, potaje gaditano y mejillones con estrella
Al programa, avui es cuina amb dos autèntics mestres dels fogons: David de Jorge i Martín Berasategui, el xef espanyol amb més estrelles Michelin. A més, l'espai també compta amb Paloma San Basilio, Carolina Cerezuela, Virginia Troconis i els experts cuiners Pepa Muñoz i Rodrigo de la Calle.
Altres
Durada: 50'
13.55
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 35'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Fuego y vidrio
Quan la Sara descobreix que s'ha quedat embarassada, l'hi explica al seu xicot Alex i ell decideix tallar la relació, just abans de morir atropellat. Arran d'aquest succés, ella descobreix que ell estava vivint una doble vida amb ella i que ningú de la seva família estava al corrent de la seva existència. Deu anys més tard, la Sara es queda sense feina i acaba acceptant una oferta de l'empresa de la família de l'Alex, que no tenen ni idea de qui és ella ni coneixen l'existència del seu fill en comú amb l'Alex.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Tonio y Julia: un adiós inesperad
La Julia intenta intervenir entre l'Anna i el Sebastian, una parella madura que ha perdut tota comunicació. L'Anna, per la seva banda, descobreix que el seu marit consumeix pornografia a internet, i dona el seu matrimoni per perdut. Mentrestant, la Meli pateix un tràgic accident abans de donar a llum el Julius, el seu quart fill i fillol de la Julia.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Amor gélido
Mary Cartwright és una llibreria que té problemes per arribar a final de mes. Finalment, decideix buscar ajuda per canviar la seva imatge i així canviar també la seva fortuna, però això l'obliga a treballar braç a braç amb Adam Clayborn, un jugador d'hoquei sobre gel que també vol fer-se un rentat d'imatge.
Pel·lícules
Durada: 85'
20.25
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: The Equalizer. El protec
El McCall és un home que creu haver deixat enrere el seu passat misteriós per poder tenir una vida de pau i tranquil·litat. Tanmateix, quan el McCall coneix la Teri, una jove en mans d'uns mafiosos russos ultraviolents, no pot quedar-se al marge, ha de ajudar-la. El McCall, proveït d'habilitats secretes que li permeten cobrar venjança de qualsevol que abusi dels desemparats, abandona el seu retir autoimposat i recupera la seva set de justícia. Si algú té un problema, si ho té tot en contra, si no té ningú més a qui recórrer, el McCall l'ajuda.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.05
Pel·lícula: Operación rescate
Un agent encobert es desperta en una cel·la secreta d'un submarí que pertany a la CIA.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.45
Mundial Motociclismo
Resum.
Esports
Durada: 30'
02.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 225'