Programació La 1

Dissabte, 16 gener de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 270'
10.30
MasterChef Junior
Màgia i terror s'ajunten a les cuines en la primera prova de la nit. Els jutges, convertits en La Monja, Pennywise i Freddy Krueger, donen una terrorífica benvinguda als aspirants, acompanyats de l'il·lusionista Jorge Blass. A més, els petits xefs passen de l'esglai a l'alegria amb la visita dels seus avis, amb els quals cuinen diferents receptes tradicionals. A continuació, els aspirants viatgen a Cantàbria per conèixer la cova d'El Soplao i la cova d'Altamira, on descobreixen la història de les pintures rupestres més valorades del món. En l'últim cuinat per equips, han d'enfrontar-se a elaboracions on les tècniques d'avantguarda i la imaginació són fonamentals. El xef Óscar Calleja, del restaurant Annua, amb dues estrelles Michelin, aconsella als semifinalistes. En l'últim desafiament de la nit, les cuines es transformen en una gran centraleta on Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz fan de teleoperadors per passar unes trucades molt especials als aspirants: els seus millors amics són a l'altre costat del telèfon i són els que els expliquin quina elaboració han de preparar. I abans de conèixer els finalistes, el programa compta amb el privilegi de rebre el gran xef Martín Berasategui, amb 12 estrelles Michelin.
Altres
Durada: 180'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: El autobús mágico
Nicolás Arlington dirigeix i renova una majestuosa pensió de Cornualla. Si bé encara no està acabada, rep com a clients el grup de turistes d'Olivia Walsh, que va deixar la seva feina de guia per organitzar els seus propis viatges temàtics en un autobús antic, reparat i conduït per la seva exparella.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Lotta y las buenas apariencias
La vida de la Lotta està fora de control. Amb una filla i una feina com a metge, no té temps per a res més i molt menys per divertir-se. Més tard, una nova oferta de feina ho canvia tot.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Blanca por fuera y Rosa por dentro
El Ramiro i la Blanca formen un matrimoni la relació del qual està basada en les discussions i les baralles. Un dia el Ramiro explica a un amic que voldria que la seva dona tingués un caràcter semblant al de la seva difunta germana Rosa i aquest desig es compleix.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Después de Filomena i Gibraltar, la senda del Brexit
Altres
Durada: 30'
22.00
Premios José María Forqué
Els Premis José María Forqué celebren la seva XXVI edició al Teatre Auditori Ciudad de Alcobendas de Madrid. Després d'un any difícil marcat per la crisi sanitària provocada per la COVID-19, els guardons es lliuren en un acte amb totes les mesures de seguretat sanitària i amb l'assistència de nominats, convidats i representants d'institucions. L'acte és un homenatge a tots els que han patit la crisi de la COVID-19 i al sector cultural, en particular a l'audiovisual, un dels més castigats per la pandèmia. La gala compta amb les actuacions de Pablo Alborán i Pablo López, i amb l'humor de JJ Vaquero i Sara Escudero.
Altres
Durada: 110'
23.50
Pel·lícula: 4 Latas
En saber que el seu amic Joseba està malalt, el Totxo i el Jean Pierre decideixen anar a veure'l a Mali. Recordant els viatges que van fer els tres junts als 80, creuant Àfrica en cotxes que després venien a Mali i Níger, s'aventuren a travessar el Sàhara amb un 4 latas que encara conserva la filla d'un d'ells, l'Ely. Un viatge ple d'emocions i de divertides trobades que els canviarà la vida a tots per sempre.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.30
Pel·lícula: ¡Sorpréndeme!
Genie Burns, propietària de Surprise Enterprise, idea plans per celebrar festes sorpresa en llocs inesperats. A la seva feina s'arrisca molt, però en la seva vida amorosa no és capaç de sortir de la seva zona de confort.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 185'