Programació La 1

Dissabte, 12 juny de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 235'
09.55
Comando actualidad
Échale horas
El programa aborda la conciliació laboral i familiar i planteja si és possible treballar menys hores, guanyar el mateix i tenir vida personal. Espanya és el desè país de la Unió Europea on més es treballa, amb 300 hores anuals més que Alemanya, segons l'OCDE. El 67% de les famílies espanyoles reconeix no poder conciliar la vida personal amb la laboral. A més, el projecte d'assajar la jornada de quatre dies laborables ha reobert el debat.
Altres
Durada: 65'
11.00
The Dancer
Final
L'estudi de The Dancer obre les portes per descobrir qui és el millor ballarí o ballarina d'Espanya. Grups, duos i aspirants individuals lluiten perquè la seva excel·lència sigui reconeguda. Durant la gala es veuen els últims nous reptes protagonitzats pels finalistes. Després de la seva actuació, els quatre menys votats pel públic són eliminats de la competició i la resta s'ho juguen tot en una última actuació. El guanyador o la guanyadora rep el títol del millor ballarí o ballarina d'Espanya i un premi en metàl·lic de 25.000 euros. A més, Lola Indigo interpreta dos dels seus últims èxits: Calle i Spice Girls, acompanyada per un cos de ball de luxe format pels capitans i els finalistes del concurs.
Altres
Durada: 150'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
El programa viatja a Menorca per assistir a la Hats & Horses, un dels esdeveniments més exclusius de l'illa. Més tard, l'espai entra al quarter general d'una firma de cosmètica espanyola, líder en I+D, que celebra el seu 40è aniversari.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Verano en Chipre
Ja fa 13 anys que la Tina va passar les seves vacances a Xipre i allà va conèixer l'encantador Aiven. Quan la Tina es va quedar embarassada en l'aventura d'una nit, va rebutjar la proposta de matrimoni de l'Aiven. Ara el seu fill, el Moritz, vol conèixer el seu pare, i la petita família vola a Xipre.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Lotta y el centro del mundo
Lotta Brinkhammer i la seva filla Lilo Brinkhammer estan de vacances d'estiu i volen relaxar-se al camp. No obstant això, el seu descans no és realment com esperaven amb el pare de la Lotta i la seva nova xicota.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: ¡Vivan los novios!
El Leonardo, natural de Burgos, viatja amb la seva mare a la Costa Brava per contraure matrimoni amb la Loli. Un cop allà, i poc abans de la cerimònia, la seva mare apareix morta, la qual cosa podria suposar ajornar el casament i cap dels nuvis està disposat a fer-ho, així que decideixen amagar el cadàver.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Golpear donde más duele, Perú en vilo i El pulso del agua: El pla d'explotació del transvasament Tajo-Segura per al 2022 ha reobert una nova batalla en la guerra per l'aigua. El Ministerio para la Transición Ecológica y Reto Demográfico proposa augmentar el cabal ecològic, la qual cosa podria suposar una rebaixa en l'aigua destinada a regadiu. El pla satisfà les reivindicacions dels pobles riberencs en l'anomenada Espanya buidada. Els receptors, en canvi, recorden que la ingent obra hidràulica ha transformat les seves hortes en una indústria alimentària potent que, si es redueix el regadiu, podria desaparèixer. Un equip del programa recorre el transvasament des de l'inici, l'embassament de Bolarque a les províncies de Conca i Guadalajara, fins al final, al sud-est espanyol.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Diario de una niñera
Annie Braddock, de Nova Jersey, lluita per trobar un lloc al món. Per això es trasllada a Nova York, on comença a treballar com a mainadera a casa d'una família de l'alta societat.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.45
Pel·lícula: Tienes un e-mail
Kathleen Kelly, la propietària d'una petita llibreria de contes infantils, veu perillar el seu negoci quan una cadena de grans llibreries obre un local al costat de la seva botiga. Coneix llavors Joe Fox, el fill de l'amo de la cadena, que li produeix una gran antipatia per la manera com porta els negocis. Però el que tots dos desconeixen és que mantenen una relació per correu electrònic.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.35
Pel·lícula: La bella bestia
La Isabelle és una dona bonica, però només per fora. És la reina de la seva glamurosa societat i passa els dies gastant diners. Un dia, enmig del camp i en ple hivern, es perd i es fa mal. Per sort ensopega amb el Jeremy, un home solitari que li canvia la vida. Ella s'adona que té una bèstia amagada a dins, encara que no ho vulgui reconèixer.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'