Programació La 1

Divendres, 30 juliol de 2021
06.00
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Inclou España-Francia de balonmano masculino (07.15h.) y España-Australia de waterpolo femenino (12.45h.)
Esports
Durada: 540'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
16.00
Tokyo en Juegos
Espai que ofereix un ampli resum dels Jocs Olímpics Tòquio 2020.
Esports
Durada: 45'
16.45
Dos vidas
La Julia troba per fi aquest toc especial que li falta al seu taller per aconseguir el contracte de distribució, però no aconsegueix que el Sergio ampliï el termini per tornar el deute. A més, cansada de tants obstacles, la Julia té ganes de començar una nova etapa de la seva vida. L'Elena, per part seva, li fa veure que primer ha de confessar-li al Tirso el que sent per ell. Mentrestant, la María també vol confessar a la seva mare el que porta tant de temps guardant en secret, malgrat saber que tot canviarà per sempre. Paral·lelament, a Guinea, la Carmen intenta desvincular-se al màxim del casament del Kiros i l'Enoa, però és complicat tenint en compte que el Francisco ha preparat un berenar en honor seu i vol obsequiar-los amb un detall per part de la família. Mentrestant, desesperats per les contínues pressions i amenaces de l'Alicia, l'Ángel i la Inés fantasiegen amb la possibilitat de tallar en sec. Finalment, una idea temptadora els fa descobrir els seus instints més baixos.
Sèries
Durada: 60'
17.45
Servir y proteger
La Yolanda i el Carlos descobreixen que l'escriptora Helena Cienfuegos se'n va anar al llit amb el Villegas la nit de la seva mort. A més, es descobreix que el Félix està aliat amb el comissari Bernardo Arias, que aspira a convertir-se en el nou comissari de Distrito Sur.
Sèries
Durada: 55'
18.40
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.40
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 50'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 15'
22.10
Pel·lícula: Invencible (Unbroken)
La increïble vida del pilot i heroi de guerra Louis Zamperini, que, juntament amb dos tripulants, va sobreviure 47 dies en un bot després que el seu bombarder s'estavellés. Posteriorment, van ser capturats per la marina japonesa i enviats a un camp de presoners durant la Segona Guerra Mundial.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.20
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Inclou España-Japón de hockey hierba femenino (03.00h.) y España-Australia de waterpolo masculino (04.30h.)
Esports
Durada: 340'