Programació La 1

Dissabte, 31 juliol de 2021
06.00
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Inclou Finales de atletismo (12.00h.)
Esports
Durada: 540'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
15.30
Tokyo en Juegos
Espai que ofereix un ampli resum dels Jocs Olímpics Tòquio 2020.
Esports
Durada: 30'
16.00
Sesión de tarde: Un verano en Masuria
La Sabine ha perdut la feina en un banc i, obligada per la necessitat, viatja a Polònia amb la intenció de vendre una granja que va comprar el seu pare abans de morir. Allà la rep Marek Kowalski, arrendatari de la granja, que fa tots els possibles perquè la Sabine canviï d'idea.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Lena Lorenz: Madre por tres días
Lena Lorenz es troba a la porta de casa seva un cistell amb un nadó que amb prou feines té 12 hores d'edat. Segons la nota que acompanya el nadó, es diu Leo. La Lena no dubta a fer-se'n càrrec i alhora buscar la seva mare, però, mentrestant, la seva família no està passant per un bon moment econòmic i és possible que hagin d'acabar venent casa seva.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Yo soy ésa
Carmen Torres és una famosa cantant enamorada del seu marit, Jorge Olmedo. Tots dos viuen l'èxit de manera diferent, ja que ella es manté amb els peus a terra, mentre que ell va caient en un món fosc en el qual imperen les drogues i el joc.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Renovables responsables i Palabras de maestro: El Perú celebra el bicentenari de la seva independència escindit en dues meitats. Pedro Castillo acaba de jurar el càrrec com a nou president. El 7 de juny va guanyar les eleccions amb tot just 40.000 vots de diferència, però va haver d'esperar 43 dies perquè la seva victòria es reconegués oficialment. La demora es va deure als recursos de la candidata derrotada, Keiko Fujimori, que per tercera vegada consecutiva fracassava en l'intent de ser la primera dona a presidir el país. Amb la taxa de mortalitat per Covid-19 més alta del món, els reptes per al nou president són immensos.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Emoji: La película
Oculta rere l'aplicació de missatges de text, Textòpolis és una ciutat bulliciosa en la qual conviuen totes les emoticones, a l'espera de ser seleccionades per l'usuari del telèfon mòbil. Es tracta d'un món en el qual cada emoji té una única expressió facial, excepte en el cas del Gene, un entusiasta emoji que va néixer sense cap filtre i té diferents expressions. Disposat a ser normal, com tots els altres, el Gene demana ajuda al seu millor amic, Choca esos cinco, i al desxifrador de codis de mala fama, Rebelde. Junts, s'embarquen en una èpica app-ventura passejant-se per totes les apps del telèfon, cadascuna en el seu context eixelebrat i divertit, per trobar el codi que repari el Gene. Però quan sorgeix una amenaça inesperada que posa en perill el telèfon, el destí de tots els emojis depèn d'aquests tres amics, que fan tot el que és possible per salvar el món abans no sigui eliminat per sempre.
Pel·lícules
Durada: 75'
23.20
Pel·lícula: Eternamente comprometidos
Just un any després que el prometedor cuiner Tom Salomon conegués Violet Barnes, la sorprèn amb un anell de compromís. El Tom i la Violet estan destinats a viure feliços per sempre, però un seguit de successos inesperats, feines i viatges continua retardant la data en què han d'anar junts a l'altar per casar-se.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.10
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Inclou España-Canadá de baloncesto femenino (03.00h.)
Esports
Durada: 290'