Programació La 1

Dimarts, 30 novembre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
El Leo s'acomiada de la Julia a casa seva. Li ha sortit una entrevista de feina en un diari gallec i ja se n'ha d'anar. Aleshores, la Julia s'ensuma que alguna cosa no va bé. Paral·lelament, el Ribero s'ha citat amb la Cloe a darrera hora per parlar del petó que es van fer. Està tan nerviós pensant en què vol la noia que envia l'Erik com a avançada per investigar les intencions de la Cloe. A l'Àfrica, el Kiros explica a la Carmen que el seu pare li ha permès continuar treballant a la fàbrica. La noia se n'alegra, però tem que aquesta bona predisposició del Francisco per perdonar també l'exerceixi amb la Patricia. El Ventura, per part seva, sent que l'Ángel amaga alguna cosa. Potser el pla de fugida del noi amb la Inés perilla just quan estan a punt d'escapar per sempre.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
La presència de Ginés Pozo a Distrito Sur manté en alerta la policia. La Carol, per part seva, li proposa a la Lídia i al Durán una sessió amb una mediadora per millorar la seva mala relació. Paral·lelament, la Vega vol deslliurar-se del xantatge del Quintero. Finalment, la Beatriz descobreix que un traficant d'armes li està robant els clients al Quintero.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Arrimados, grandes éxitos
L'espai fa un viatge romàntic i sentimental a través de les millors balades internacionals de tots els temps. Intervenen en el programa grups i solistes emblemàtics com The Moody Blues, The Christians, UB40, Madness, Joe Cocker, Bryan Adams, Bonnie Tyler, Kim Carnes, Pretenders, The Cramberries, Texas i molts més.
Altres
Durada: 30'
22.40
La noche D
Pécame mucho
El programa s'omple de pecadors: Ana Morgade, Adriana Torrebejano, Soraya, Raúl Arévalo i Inma Cuesta comparteixen amb Dani Rovira alguns dels seus pecats més inconfessables. Per començar, la humorista i presentadora Ana Morgade, l'actriu Adriana Torrebejano i la cantant Soraya s'han d'enfrontar amb un becari molt poc espavilat encarregat de pentinar les seves xarxes socials a la recerca de pecats. Les tres convidades també coneixen el mateix sant Pere en el joc Bienvenidos al cielo, on, per mitjà de la mímica, han de guanyar-se l'entrada al paradís. A continuació, té lloc l'esperada revenja del Talent Shower, el concurs on Silvia Abril, Mariam Hernández, David Perdomo i Edu Soto competeixen cantant i ballant. Més tard, els actors Raúl Arévalo i Inma Cuesta baixen a l'infern i se sotmeten a la penitència de jugar a Los calderos del infierno. A més, l'artista Miguel Ríos s'atreveix a participar en un sketch amb Dani Rovira d'allò més sorprenent i ofereix una actuació especial.
Altres
Durada: 130'
00.50
Comando actualidad
Inclou ¿Desabastecidos?, Esto tiene arreglo i Nos lo quitan de las manos
Altres
Durada: 160'
03.30
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
05.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 40'