Programació La 1

Dimecres, 1 desembre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
14.25
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 35'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
El Tirso continua hospitalitzat i, tot i que es troba estable, li fan unes proves neurològiques per saber l'estat de la seva evolució. Malauradament, el diagnòstic no és l'esperat. L'Erik, per la seva banda, vol indagar més sobre què li va passar exactament al seu oncle quan va patir l'atropellament. Sap que la persona que era amb ell aquell dia era la Julia i parla amb ella, cosa que revifa el seu sentiment de culpa. A Río Muni, la Carmen segueix sense notícies d'un Víctor enfadat i no sap si el casament imminent segueix en peu. Mentrestant, la Patricia aprofita la votació a la presidència del cercle d'empresaris per acostar-se al Francisco. A més, és el dia en què, per fi, les famílies sabran qui s'alça amb la desitjada victòria.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
El Fran ha desaparegut. Més tard, la Sheila té un paper clau en la seva cerca. La Beatriz i el Jota, per part seva, informen el Quintero de la proposta de la Vega. Mentrestant, el Durán accepta sotmetre's a la mediació proposada per la Carol. Finalment, el Ginés descobreix que la Martina i el Víctor tenen una relació.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Momentos imborrables, grandes éxitos
Espai que fa un viatge divertit i nostàlgic pels moments memorables de la història de Televisió Espanyola. A més, es recuperen els millors moments dels programes d'humor, dels concursos i també actuacions musicals memorables com les de Coldplay, Juanes o Dani Martín.
Altres
Durada: 30'
22.40
Lazos de sangre
Parchís
Van créixer paral·lelament a la seva fama. En els sis anys de vida de Parchís van editar més d'una vintena de discos, van rodar set pel·lícules, van vendre milions d'àlbums i van oferir concerts per tot el món. Parchís va unir diverses generacions i, a les colles, els nens es barallaven per veure qui era la fitxa vermella, la blava, la verda, la groga o el dau. Sent nens es van enfrontar als vertiginosos mecanismes d'una indústria lluny de casa seva i de la protecció familiar. L'espai reuneix els components per descobrir que Parchís va ser molt més que un grup de música i per reviure aquells anys. La banda sonora de la vida de molts espanyols torna a sonar en el programa. A més, al documental hi intervenen algunes cares conegudes que van ser seguidors del grup com la presentadora Raquel Sánchez Silva, l'humorista Eduardo Aldán, la cantant Rebeca i el locutor Tony Aguilar.
Documentals
Durada: 65'
23.45
Lazos de sangre: el debate
Parchís
Després de l'emissió del documental sobre el grup Parchís, Boris Izaguirre rep el cantant Mario Vaquerizo, la presentadora de televisió Raquel Sánchez Silva, l'actriu Itziar Castro, la periodista Sandra Aladro i el locutor de ràdio Fernandisco per analitzar les llums i les ombres d'aquells anys. A més, l'espai rememora alguns dels artistes més populars d'Espanya, que van iniciar la vida professional quan només eren uns nens.
Altres
Durada: 90'
01.15
Pel·lícula: Habitaciones cerradas (II)
Narració de la història i els secrets dels Lax, una poderosa família burgesa de la Barcelona de finals del segle XIX i principis del XX.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 85'