Programació La 1

Dilluns, 24 gener de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
La Julia, que no sap si acceptar la proposta de matrimoni del Leo, ha de suportar que mig poble tingui una opinió sobre això. A més, només l'Elena li serveix de suport, potser perquè ella també està passant per un desencís amorós amb el Tirso. Mentrestant, el retorn del Sergio al poble, ara tan zen, tan serè i tan madur, només serveix per acabar de crispar-li els nervis a la Julia i sembrar la por a la ment del Leo. El Dani, per la seva banda, se sent al setè cel al costat de la Manu fins que ella li confessa que vol ficar-se al llit amb ell. Paral·lelament, a Río Muni, la Carmen s'inventa un viatge de negocis a la fira de Bata per poder tenir quelcom semblant a una lluna de mel amb el Kiros. Finalment, la Linda confessa al Francisco que està enamorada del Faustino i d'aquesta conversa en neix un dubte terrible.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
La Vega, farta de treballar per al Quintero, s'alia amb Hugo Villalobos. La Martina, per part seva, li confessa al Rubén la veritat del seu passat. Mentrestant, el pare de l'Emma denuncia la Hanna. Paral·lelament, el Víctor aconsegueix anul·lar un avantatge que l'Hugo tenia sobre ells. Finalment, l'Iván i el Carlos estan feliços perquè la Yolanda es queda a Distrito Sur.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
La misma canción, grandes éxitos
Aquest programa recorda les tornades més corejades i aquelles cançons que sempre es demanen als bisos. Venezia, La puerta de Alcalá, Lobo hombre en París, Amante bandido, Escándalo, Macarena, Saturday Night i desenes i desenes de temes que ja formen part de la vida de tots els espectadors.
Altres
Durada: 30'
22.40
La noche de los cazadores
Espai de preguntes i respostes en què diversos concursants anònims s'enfronten, de manera individual, a les cares més icòniques que han participat als millors concursos de televisió d'Espanya. A la ronda inicial, els participants han de sumar la màxima quantitat de diners al seu pot personal i respondre correctament preguntes que tenen múltiples opcions de resposta. A la ronda final, el concursant decideix contra quants caçadors es desafiarà alhora. Com més en triï, més gran serà el premi econòmic al qual pot optar, però, al mateix temps, més gran serà la dificultat.
Altres
Durada: 95'
00.15
Sequía
Anys 90, tres persones treuen d'un cotxe un paquet que sembla un cos humà. A l'actualitat, un avi ensenya a la seva neta el poble on vivia, ara convertit en l'embassament de Campomediano, a Extremadura, que és buit per la sequera. Més tard, en aquest lloc hi troben dos cossos, la qual cosa posa problemes al grup Barbosa, la multinacional que controla la hidroelèctrica a què pertany l'embassament. El comissari Ortiz i la inspectora Daniela Yanes s'encarreguen del cas, però aquesta no serà l'única investigació. L'Óscar, periodista local, i el Hélder, policia portuguès, també volen saber a qui pertanyen els cossos sense vida. Mentrestant, a la mansió dels Barbosa, tot gira al voltant del Rubén, net de l'amo de l'empresa i patriarca de la família, el Luis. A més, en un gir inesperat per a la Paula, la mare del Rubén, aquest és nomenat pel seu avi membre del consell d'administració del grup Barbosa.
Sèries
Durada: 65'
01.20
Pel·lícula: Sex Tape: Algo pasa en la nube
Després de 10 anys de matrimoni i dos fills, el Jay i l'Annie encara estan molt enamorats, tot i que la passió s'ha refredat una mica. Per recuperar-la, decideixen gravar-se en una maratoniana sessió de sexe de tres hores.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 80'