Programació La 2

Dimarts, 4 agost de 2020
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.05
Atleta gourmet
La Sierra del Rincón, Madrid
El xef guipuscoà Iñigo Urrechu recorre la geografia nacional per conèixer els secrets de la cuina tradicional, fent les dues coses que més li agraden, cuinar i córrer.
Documentals
Durada: 25'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
Manglares del mundo maya
Documental que explora la riquesa biològica i la importància ecològica de la península de Yucatán.
Documentals
Durada: 45'
08.40
¡Qué animal!
Teide
Un viatge als racons més icònics d'Espanya per descobrir els misteris de la fauna i la flora autòctones.
Documentals
Durada: 30'
09.10
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
09.20
Reportero de la historia
El director del programa dona a conèixer el que ha passat a Espanya entre el segle XV i el segle XX.
Documentals
Durada: 30'
09.50
Documenta2
Inclou Cielos ancestrales: Descubrir el centro: En aquest episodi s'aprofundeix en els esforços per donar a la Terra una forma i un lloc en el cosmos, en les ments dels grans astrònoms i científics: Ptolemeu, Copèrnic i Galileu.
Documentals
Durada: 55'
10.45
Historia de la comida. La historia de Italia en ba
¡Hurra Italia!
La cuina italiana és considerada com una de les millors del món, però no sempre va ser així. Aquest episodi mostra com un empresari jubilat va esdevenir el pare fundador de la cuina italiana moderna.
Documentals
Durada: 55'
11.40
Construcciones ecológicas
Camuflados
L'arquitectura camuflada té un avantatge: forma una unitat amb la natura, integrada en el paisatge. El capítol en mostra diversos exemples a França, amb cases construïdes amagades sota terra.
Documentals
Durada: 25'
12.05
Mañanas de cine: Un tren para Durango
Dos aventurers que han estat atracats i que van en direcció a Durango decideixen recuperar el que un grup de bandits ha robat als passatgers d'un tren.
Pel·lícules
Durada: 95'
13.40
Curro Jiménez
En la loca fortuna
El pare Javier atén en la seva confessió un home a punt de morir. El moribund li explica com va arribar a les seves mans part del pla d'un tresor amagat en una mina. Llavors el sacerdot demana ajuda a Curro Jiménez.
Sèries
Durada: 70'
14.50
Cielos abiertos
Portugal
Portugal va ser al segle XV i XVI la primera nació que es va estendre per tots els continents habitats. Avui, Portugal emergeix del seu passat i fixa la vista en el seu futur mentre es bolca en la gestió del seu ric patrimoni natural i històric.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar edición verano
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes en diferents proves visuals, musicals i de lletres.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Perros en territorio de leones i Bahamas azules: Manglares: Els manglars són la llar d'alguna de les formes de vida més diversa i enlluernadora del planeta. La gran diversitat de vida salvatge que s'hi troba depèn de l'aliment i la protecció que aporten els manglars, que garanteixen generació rere generació, seguir prosperant a les Bahames.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou La mente curiosa: Un cerebro sobrealimentado: En aquest episodi es mostren dues de les habilitats més sorprenents del cervell: aprendre i recordar. Es descobreix com es pot millorar la memòria, què passa quan es lesiona el cervell i s'observa com mantenir el cervell sa la resta de la nostra vida.
Documentals
Durada: 40'
18.50
Italia al descubierto
Tan cerca y tan lejos de Roma
La segona etapa del viatge d'Andrew i Giorgio és per la zona oest d'Itàlia, al Laci, deixant Roma, cada vegada més allunyada. Visiten els Jardins de la Vila d'Aquest en Tívoli, amb fonts incomparables; Tarquinia, Viterbo, Llatina, ciutats al voltant de Roma on també hi ha art i gastronomia.
Documentals
Durada: 65'
19.55
Paraísos cercanos
República Dominicana
L'Espanyola, l'illa a la qual va arribar Cristòfor Colom durant el seu primer viatge de descobriment, guarda el passat colonial a poblacions com Puerto Plata, abocada a la costa atlàntica, i Santo Domingo, la capital oberta al Carib.
Documentals
Durada: 60'
20.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
21.05
Construcciones ecológicas
Inclou Isla Fogo i Dormir en los árboles: D'entre les moltes estades eco-responsables, sens dubte n'hi ha una que complau a tothom de la família: la cabana al bosc, a la part alta d'un arbre. Se'n mostra un exemple al nord de Suècia, a Harads.
Documentals
Durada: 55'
22.00
Días de cine clásico: Historias de Filadelfia
Tracy Lord és una hereva rica que té la intenció de casar-se, per segona vegada, amb un avorrit executiu. No obstant això, reapareix el seu seductor exmarit, cosa que complica els plans de casament.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
Días de cine clásico: Ser o no ser
Varsòvia, 1939. Els components d'una companyia teatral assagen la seva propera obra, un muntatge sobre l'Alemanya nazi. Mentrestant, el professor Siletesky, un espia de la Gestapo, està a punt de lliurar una llista amb els noms de la resistència.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.30
Festivales de verano
5º Festival Clazz: Arturo Sandoval & Clazz All Stars.
Altres
Durada: 85'
02.55
Documenta2
Inclou La mente curiosa: El cerebro social: Connectar-se amb altres persones és una de les funcions més importants del cervell humà. En aquesta ocasió, es descobreix com els cervells es connecten entre si i quin tipus de coses els separen, què és realment l'amor i per què és tan important per a l'ésser humà.
Documentals
Durada: 45'
03.40
Construcciones ecológicas
Avui: Aire i Lengua de signos.
Documentals
Durada: 50'
04.30
Italia al descubierto
Tras la huella de los poetas
El programa visita la costa occidental del país, allunyant-se de les rutes turístiques, i explora la cultura i la gastronomia de diferents poblacions.
Documentals
Durada: 60'
05.30
El reino secreto de Borneo
El rey del pantano
Aquesta sèrie documental mostra una de les zones més espectaculars del sud-est asiàtic.
Documentals
Durada: 30'