Programació 8tv

Dijous, 5 desembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: Essència d'aplec. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Blas Picón & The Junk Express. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 31'
07.00
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 173'
09.53
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 187'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 27'
13.27
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 78'
14.45
L'amo del poble
Boi
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 19'
15.04
Ventdelplà
El Xavi anuncia que pensa casar-se amb l'Esteve. Per la seva banda, la Cristina no aguanta més la tensió i s'ensorra davant del seu amic. Paral·lelament, el Jaume es queixa perquè l'Esteve és a punt de casar-se. Mentrestant, el Gabriel veu una foto de la Mònica a casa del Monràs, i la Nuri li explica la història de la noia.
Sèries
Durada: 58'
16.02
Pel·lícula: El día de los forajidos
Jack Bruhn i la seva banda de renegats de l'exèrcit es fan amb el poder a un poblat aïllat per la neu. El ranxer Blaise Starrett, al qual l'arribada dels desertors ha interromput, fa front a la banda d'assassins.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.47
Pel·lícula: Sangre en la pradera
Marble City és un petit poblat en el qual s'ha estès la febre de l'or i on els indis no perdonen els seus enemics, aquells que els persegueixen i torturen. Però ara ha arribat el moment de recuperar la pau i la calma.
Pel·lícules
Durada: 83'
19.10
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 26'
19.36
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 28'
20.04
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 29'
20.33
Lo Cartanyà
Roma
L'Anselmo convida el Cartanyà a fer de professor en un curs de meteorologia en uns campaments escolars. Però les relacions del Cartanyà amb els alumnes no són gens bones. Paral·lelament, Canal In busca una cara coneguda per protagonitzar un espot que els ha encarregat l'ajuntament, amb l'objectiu de promocionar la zona.
Sèries
Durada: 34'
21.07
Plats bruts
Tinc un pla
L'Emma presenta el David i la Lola, una antiga amiga. Ell queda enamorat d'ella i, amb l'ajuda de la Carbonell, organitza una festa al pis per tenir l'oportunitat de convidar-la i estar amb ella.
Sèries
Durada: 28'
21.35
Plats bruts
Tinc espelma
El David ha iniciat una relació amb la Lola, però realment per qui se sent atret és la Marina. Llavors organitza un sopar per convidar-les a les dues i que el Lopes conquisti la Lola. Paral·lelament, el Pol descobreix que l'Emma té arrels nobles.
Sèries
Durada: 25'
22.00
Pel·lícula: Crímenes de pasión: Tragedia en un cem
És Nadal i la Puck torna al seu poble natal per gaudir de les festes en família. No obstant això, tots els seus plans d'unes vacances tranquil·les es veuen interromputs quan el propietari d'una botiga local, l'Arne, apareix assassinat a cop de destral.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.45
Pel·lícula: Piñata: Survival Island
Un grup d'amics realitza un viatge d'aventura i plaer. Però tot canvia quan visiten una illa on, suposadament, vivia una tribu i intenten trencar una pinyata amb forma de dimoni que la tribu va maleir anys abans perquè sembrés el terror.
Pel·lícules
Durada: 88'
01.13
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 287'