Programació Cuatro

Dimecres, 22 gener de 2020
07.00
El zapping de surferos: lo mejor
Espai que recull els millors moments i les imatges més impactants i curioses emeses en les diferents cadenes de televisió, tant nacionals com internacionals.
Altres
Durada: 65'
08.05
El Bribón
Concurs en què tres parelles s'enfronten a diferents proves en les que tracten d'acumular el major nombre de punts per cada resposta correcta. Els coneixements sobre personatges i esdeveniments significatius, la intuïció i la complicitat entre els membres de les parelles participants són clau per intentar aconseguir el premi.
Altres
Durada: 50'
08.55
El concurso del año
Cada dia una parella diferent de concursants participa en el concurs intentant endevinar l'edat de set persones, fent servir la seva intuïció i l'ajuda de diverses pistes. Parteixen amb 50.000 euros inicials, xifra que va disminuint a mesura que s'acumulen els errors i amb un cronòmetre que corre en contra d'ells.
Altres
Durada: 55'
09.50
Alerta Cobra
En la línea de fuego
L'atac contra un lladre de cotxes torna el Ben al seu passat, fins als dies en què es dedicava a la investigació criminal i el seu examic i col·lega Max Breuer va ser assassinat per un altre company.
Sèries
Durada: 50'
10.40
Alerta Cobra
¡Más alto, más rápido, más lejos!
Un ciclista de carreres professional és assassinat de manera brutal just abans d'arribar a la línia de meta. Llavors el Semir i el Ben comencen a investigar.
Sèries
Durada: 55'
11.35
Alerta Cobra
1983
Quan l'equip està celebrant el seu 30è aniversari, el Semir rep una trucada de la seva amiga de la infància, la Sina, que sembla que està en perill. Es troba amb ella en una àrea de descans extremadament espantada i després d'una investigació plena d'acció s'adona que té a veure amb un secret llarg i fosc.
Sèries
Durada: 65'
12.40
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 5'
12.45
Mujeres y hombres y viceversa
Decidit a trobar la noia de la seva vida: així va arribar el juliol passat David Soto, futbolista malagueny de 28 anys, al programa. El jove, que anhela sortir amb nòvia del programa, finalitza el seu tron avui, en una nova final en directe en la qual ha d'escollir una de les seves pretendents finalistes: Cynthia, Ainhoa, María i Jimena.
Altres
Durada: 70'
13.55
El concurso del año
La Violeta i el Guillermo, madrastra i fillastre, tenen molt bon ull per endevinar edats. Venen decidits a guanyar un bon premi amb el qual volen complir el seu gran somni: viatjar a Nova York amb tota la família.
Altres
Durada: 65'
15.00
Noticias Cuatro deportes
Programa d'informació i actualitat esportiva.
Esports
Durada: 25'
15.25
Deportes Cuatro
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 20'
15.45
Todo es mentira
Amb l'actualitat i l'humor per bandera, aquest espai parla del món de la política, la societat, la televisió, els esports i la cultura i el sotmet a la seva visió inconfusible de l'univers.
Altres
Durada: 75'
17.00
Todo es mentira bis
Continuació del programa que analitza l'actualitat amb humor i ironia.
Altres
Durada: 35'
17.35
Cuatro al día
Espai d'actualitat que analitza, mitjançant diferents seccions, tot el que passa al país i al món sencer.
Altres
Durada: 130'
19.45
Ven a cenar conmigo
El Rubén és el tercer amfitrió de l'especial cuiners. Desitja que se l'identifiqui per la seva cuina d'avantguarda, de manera que té cura de la preparació del seu menú fins al més mínim detall. A més, envolta en un halo de misteri el seu entrant, que revela en el moment de servir el plat a taula. El seu perfeccionisme contrasta amb la seva decisió de comprar gelat per incorporar-lo en l'elaboració de les seves postres.
Altres
Durada: 50'
20.35
Copa del Rey
El somni d'equips modestos de rebre en el seu feu i aconseguir la gesta de batre els clubs més grans de la història del futbol és l'esperit de l'actual Copa de S. M. el rei. Aquesta nova essència del torneig es veu especialment representada en el xoc d'avui, que mesura Unionistes de Salamanca CF, club representant del futbol popular creat el 2013 per honrar la memòria de la desapareguda Unió Esportiva Salamanca, i el Reial Madrid CF, el club més llorejat d'Espanya i d'Europa i un dels més importants del món. Comentaristes: Manu Carreño, Fernando Morientes, Pablo Pinto i Ricardo Reyes. Des de Las Pistas del Helmántico.
Esports
Durada: 135'
22.50
Planeta Calleja
Los Morancos
El duo còmic Los Morancos fa un recorregut complet per Turquia. El viatge comença a Istanbul, on els germans Cadaval naveguen pel Bòsfor i assisteixen a una cerimònia dervix per conèixer els costums d'aquesta branca mística de l'Islam. També visiten els edificis i monuments emblemàtics de la ciutat, però ho fan corrent. El seu destí final és a la regió de la Capadòcia, una zona caracteritzada per formacions geològiques úniques al món. A més, juntament amb Jesús Calleja, els Cadaval munten a cavall per la Vall Vermella i la Vall Rosa, visiten Derinkuyu, i, com no podia ser d'una altra manera estant a Turquia, gaudeixen d'un hammam. També fan un trekking de 12 quilòmetres a la Vall d'Ilhara fins arribar al Monestir de Selime, un temple paleocristià excavat a la roca.
Altres
Durada: 95'
00.25
Planeta Calleja
Paz Padilla
Cada setmana Jesús Calleja porta un convidat a viure una aventura extrema.
Altres
Durada: 100'
02.05
Planeta Calleja
José Mota
Cada setmana Jesús Calleja porta un convidat a viure una aventura extrema.
Altres
Durada: 65'
03.10
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 50'
04.00
La tienda en casa
Espai de venda de productes de bellesa i salut, electrònica i per a la llar, entre d'altres.
Altres
Durada: 75'
05.15
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 95'