Administracions

Roses aposta per una piscina més inclusiva

S’ha instal·lat un nou elevador per a persones amb mobilitat reduïda

L’Ajuntament de Roses ha fet un pas més per tenir una piscina municipal més inclusiva, amb la instal·lació d’un nou elevador per a persones amb mobilitat reduïda o necessitats especials que facilitarà l’accés al bany, tant en l’entrada com en la sortida, i en qualsevol dels vasos. Els usuaris que en vulguin fer ús només l’han de sol·licitar al servei de socorrisme de l’equipament.

Fins ara la piscina disposava d’un aparell fix amb aquesta mateixa funcionalitat, únicament per al vas profund. En tenir una col·locació i un funcionament inamovible, només es prestava el servei a la piscina de 25 x 16,6 metres. La nova adquisició, un aparell mòbil i motoritzat, permet oferir el servei en qualsevol punt del recinte de piscines i en qualsevol dels dos vasos, tant al vas esportiu de 25m com en el d’aprenentatge/salut. D’aquesta manera es facilita l’ús de la instal·lació a persones amb mobilitat reduïda que puguin requerir-ho.Gràcies al seu funcionament amb bateria, permet una entrada còmoda i segura de la persona a l’aigua, així com la sortida del vas. Els usuaris que puguin necessitar aquest servei només l’han de sol·licitar al servei de socorrisme, que els ajudarà en tot moment en el seu ús.La piscina compta també amb una cadira de rodes específica per a piscines per facilitar els desplaçaments per vestidors, dutxes i platges de piscina, substituint si és el cas la cadira de rodes de carrer.Amb aquesta nova inversió i tenint en compte les característiques pròpies de les instal·lacions, sense barreres arquitectòniques, ubicat en una única planta, sense esglaons i amb els aparells de suport de què disposa, la piscina municipal es converteix en una equipament encara més inclusiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres

En marxa la Lectura continuada de ‘Les hores’, de Josep Pla

palafrugell
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós