Administracions

Vilafant i el SOC treballen per pal·liar l’increment de baixes a l’Ajuntament

El conveni amb el Servei d’Ocupació de Catalunya permetrà agilitzar la contracció en punts claus com administració, brigada i policia

L’Ajuntament Vilafant treballa per cobrir les baixes o relleus laborals urgents de manera excepcional amb un conveni amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Aquesta iniciativa, una de les primeres que signa un ajuntament amb el SOC, permetrà al consistori contractar personal per a sectors prioritaris, com són la neteja, el manteniment o la guàrdia municipal, de manera urgent, quan a les borses de treball previstes no hi hagi personal o bé s’estiguin en procés de crear.

Eficiència del servei

El regidor de recursos humans Xavi García durant la sessió, explica que aquest conveni permetrà cobrir aquells llocs de treball necessaris per al funcionament dels serveis municipals, quan no s’hagin exhaurit les vies habituals de contractació de les que disposen els ajuntaments. Aquesta col·laboració garantirà la publicitat i la transparència en aquestes contractacions excepcionals, aprofitant els mecanismes del SOC. “Tenim un índex molt elevat de baixes laborals –explica García –en sectors prioritaris que són els que asseguren el funcionament de l’administració, per això hem cregut que aquest conveni podria ser una eina molt útil, perquè excepcionalment es pugui contractar el personal necessari”. Un cop signat aquest conveni, el SOC rebrà de l’Ajuntament aquelles ofertes de treball per a llocs de treball urgents en sectors prioritaris, per relleus o bé per programes amb persones inscrites com a demandants d’ocupació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia