Salut

Salut

Dia Mundial del Càncer de Mama

Talls de cabell solidaris pel càncer

Les alumnes de l'escola Aura de la Canonja es tallen el cabell, que servirà per fer perruques per als pacients sense recursos

El requisit imprescindible és que es pugui tallar un mínim de vint centímetres de cabell

Una trentena d'alumnes del col·legi Aura de la Canonja es van tallar, dimecres passat, el cabell en benefici dels malalts de càncer, amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama. Es tracta de la segona acció d'aquest tipus que fan enguany, ja que el primer tall de cabell es va fer al febrer, coincidint amb el Dia Mundial del Càncer. Com explica la directora del centre, Imma Molas, les alumnes no són les mateixes que al febrer, ja que per raons del creixement de cabell no és possible. Per poder dur a terme aquest acte, les alumnes van portar autoritzacions dels pares, ja que són menors d'edat. Un altre requisit imprescindible va ser que es pogués tallar un mínim de vint centímetres de cabell.

La perruqueria Cotano de Reus va ser l'encarregada de la tallada de cabells. La propietària, Maite Cotano, explica: “Un cop tallat, guardem el cabell, l'embalem i l'enviem a l'associació Mechones Solidarios de Màlaga, que s'encarrega de fer les perruques amb cabell natural per als pacients sense recursos.”

Un gran llaç solidari

Prèviament, a la pista poliesportiva del centre, totes les alumnes, des de primària fins a batxillerat, van formar amb globus de color rosa un gran llaç i tres alumnes van llegir el manifest Aura se suma al rosa en els idiomes curriculars del col·legi (català, castellà i anglès). “D'aquesta manera, totes les alumnes del centre poden participar en aquest dia”, comenta Imma Molas. A la tarda, la doctora Isabel Sabaté va fer una xerrada amb el títol Prevenim entre totes a mares, professores i antigues alumnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia