Societat

Música

El millor jazz en el JazzTardor de Lleida

La 23a edició del JazzTardor de Lleida va arrencar dimecres al vespre amb l'actuació de Barry Green Trio (a la foto). Fins al 26 de novembre, el festival ofereix un cartell eclèctic que combina figures consolidades del jazz amb nous talents. El cartell d'aquest any inclou el concert del saxofonista lleidatà Jaume Sanchís i del trompetista barceloní Òscar Latorre. El festival també arribarà a la sala polivalent Torre-serona, amb l'actuació de Toni Solà, i al Teatre La Lira de Tremp, amb la Barcelona Big Blues Band amb Dani Nel·lo.

El Cafè del Teatre i l'Auditori Municipal Enric Granados són els escenaris principals del festival, que enguany inclou tres activitats paral·leles: teatre jazz amb De Billie a Billie, vacances d'un estiu, avui divendres, a les 21 h, al Teatre Municipal de l'Escorxador; la taula rodona sobre A l'altra banda dels escenaris: el públic, amb entrada lliure, al pub Antares, el dijous dia 10, a les 20 h, i l'exposició fotogràfica Old Black Magic vs. Burning Jazz, de Sergio Cabanillas, que es pot visitar fins al 30 de novembre al Cafè del Teatre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia