Societat

Successos

assassinat d'agents rurals

Detingut un caçador per la mort a trets de dos agents rurals a Aspa, al Segrià

L'arrestat, un home de 28 anys, ha trucat ell mateix als serveis d'emergència

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte un caçador per la mort a trets de dos agents rurals a Aspa (Segrià). L'arrestat, un home de 28 anys, nacionalitat espanyola i veí de la zona del Vallès, ha trucat ell mateix als serveis d'emergència anunciant que havia disparat a dues persones mentre estava caçant.

Segons ha informat la policia catalana, l'avís s'ha rebut cap a les 11.40 hores al vedat de caça d'Aspa, al sud del terme municipal i a tocar del quilòmetre 9 de la LV-7021, que connecta amb el Cogul. Els agents s'han desplaçat al lloc i han constatat que, efectivament, hi havia dos homes morts per arma de foc.

Les primeres informacions indiquen que els agents rurals estaven fent una inspecció a la zona quan s'han creuat amb el presumpte homicida. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Ponent s'ha fet càrrec de la investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia