Societat

teatre

musical

A Cabrera, nit d'estrena del musical ‘Sister Act'

Aquest cap de setmana, el grup de teatre Grillats posa en escena el seu tercer muntatge d'aquest gènere, després de l'èxit de ‘Grease' i ‘Mamma Mia'

Tot és a punt perquè el grup de teatre Grillats transporti de nou cap a Broadway el públic que aquesta nit omplirà de gom a gom l'envelat municipal per assistir a l'estrena del “musical més divertit”, Sister Act. Es tracta d'un muntatge molt esperat, tal i com certifica que en menys d'una hora es venguessin 650 de les 900 entrades que s'havien posat a la venda. I és que Sister Act arriba després de Grease i Mamma Mia, els dos musicals previs de Grillats que tant van agradar. “Sister Act és una aposta més arriscada, perquè els dos anteriors són molt més coneguts, però creiem que també agradarà”, comenta la directora Montse Sala, que remarca que es tracta d'un muntatge totalment amateur, “excepte els qui ens posen els micròfons, jo mateixa com a directora, els actors, els tècnics... tots som amateurs”. Pel que fa al muntatge, Sala apunta que el fet de no disposar d'un teatre condiciona de manera que no hi pot haver canvi de decorats, tota l'acció succeeix davant de grans cortines i l'atrezzo. I finalment destaca que els musicals de Grillats són en playback. “A Grease vam utilitzar la versió musical de l'obra que es feia a Madrid, i a Mamma Mia, com ara també a Sister Act, els actors van enregistrar prèviament els temes. Es dóna el cas d'algun personatge que la veu de les cançons no és la seva.” Tot plegat respon a la mateixa història de Grillats. El grup de teatre va néixer fa onze anys, quan Montse Sala comença a treballar amb nois i nois de fins a dotze anys per mantenir viu el llegat del seu pare, Emili Sala, director de teatre del T.A.C. Tres anys després Grillats estrenava un festival de playbacks, que ja s'ha convertit en un clàssic. “Aquells nois i noies han crescut i hem unit dues coses que els apassionen, el teatre i els playbacks”, diu Sala. Actualment Grillats té més d'un centenar d'actors i actrius i els més petits també han tingut l'oportunitat de lluir-se amb la representació d'El mago de Oz.

‘Sister Act'

Dia 27, 21 h; dia 28 a les 20 h; dia 29 a les 18 h

www.grillats.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia