Societat

videojocs

La Gamer Night porta la febre del videojoc a Lleida

El departament de Joventut i l'Associació Juvenil Social Lovers han programat per demà una vetllada en què es podrà competir jugant a alguns dels jocs més populars del mercat

Sis hores ininterrompudes de competició de videojocs. Aquesta és la proposta que ofereix la primera edició de la Gamer Night, que se celebrarà a Lleida demà entre les sis de la tarda i la mitjanit. Els aficionats als videojocs tindran l'oportunitat de participar en un esdeveniment que, segons la Paeria, està adreçat a un públic juvenil i que permetrà posar en pràctica els coneixements que es tenen sobre alguns dels jocs més coneguts. “La festa del videojoc permetrà gaudir de les propostes més populars del mercat”, diu la Paeria. El supervendes FIFA, el Pokémon, el MariKart, el Rocket League i el Clash Royale són alguns dels jocs que els participants en la vetllada trobaran a les instal·lacions del Centre de Recursos Juvenils del carrer la Palma.

La Paeria manté que les activitats s'han organitzat “amb la finalitat de jugar, compartir i gaudir del videojoc” i amb continguts que no fomentin la violència.

Un fenomen en auge

La Gamer Night arriba en un moment en què les competicions de videojocs estan en auge. Just aquests dies s'està preparant la segona edició del campionat de Catalunya universitari (CCU) d'esports electrònics a les dotze universitats catalanes. És una convocatòria basada en la competició de videojocs, sobretot de temàtica esportiva.

No és un fenomen puntual ni anecdòtic, sinó que les competicions de videojocs tenen un ganxo molt potent. L'NBA, la lliga professional de bàsquet als Estats Units, ha impulsat la seva pròpia competició de videojocs i fa només uns mesos la final mundial del joc League of Legends va tenir una audiència multitudinària: 36 milions d'espectadors.

LA XIFRA

6
hores de sessió de videojocs programa la primera edició de la Gamer Night de Lleida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós