Medi ambient

Gran Jonquera incorpora dotze carregadors elèctrics ultraràpids Tesla

El centre comercial posa a la disposició dels usuaris una estació de recàrrega amb una dotzena de carregadors ultraràpids Tesla de fins a 250 kW de potència

Els usuaris de vehicles elèctrics ja disposen d’un punt més de càrrega en els seus trajectes. A l’aparcament obert del centre comercial Gran Jonquera, Tesla ha posat en marxa una estació de recàrrega amb 12 carregadors ultraràpids de fins a 250 kW. Es tracta de la tercera estació de càrrega que la marca obre a la província de Girona i la onzena de tota Catalunya.

Aquest acord respon a la creixent demanda de vehicles elèctrics i al conseqüent increment d’aquests circulant per l’AP-7 i les carreteres més pròximes. Suposa, a més, una mostra del compromís del centre comercial Gran Jonquera amb els seus clients nacionals i internacionals i un símbol d’implicació amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Els punts de recàrrega instal·lats corresponen a la nova generació V4 que Tesla està començant a desplegar per tota Europa, on ja compten amb més de 1.200 estacions de recàrrega operatives, sent l’operador de recàrrega ràpida pública més gran.

Amb aquesta obertura, Tesla augmenta a 65 el nombre d’estacions de supercarregadors a l’estat espanyol i assoleix un total de 589 punts de recàrrega ultraràpida en tot el territori nacional.

Els usuaris podran recarregar a través del sistema de navegació del seu vehicle Tesla, utilitzant l’aplicació mòbil de Tesla o mitjançant pagament per targeta bancaria in situ. És important recalcar que qualsevol usuari pot tenir accés a aquest servei, encara que el seu vehicle sigui d’altres marques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins